söndag 1 januari 2012

Nu la sig värsta abstinensen

Resa bokad.
Nu känns det bra. Riktigt bra.
London i vår, man tackar, man tackar.

8 kommentarer:

Petra sa...

Du är för härlig. Bra val, älskar London.

Fliselin sa...

London, härligt! Kanske ska satsa på en sådan resa med de små liven i vår/sommar...London är en härlig stad. Hur kommer ni att bo den här gången?
Hmm, sitter och klurar på present till väninnan som har den goda smaken att fylla år i övermorgon. Vi ska ju resa imorgon och idag är butikerna inte öppna. Vi har inte ens hunnit byta klappar med varandra så det känns lite krystat att hitta på fler presenter nu. Vad tror du om en get? Alltså biståndsgåva till Haiti? Kul eller dumt? Förslag mottages tacksamt!

Camillas dagar sa...

Ha ha ha... :) Helt rätt att fira in 2012 med en resa. :)
Jag sa precis till mannen i går kväll att vi borde skriva upp en massa roligt som vi ska göra och vill göra 2012 - som en dröm- och planeringslista. Han tog ned mig fort på jorden igen med att "det är ingen idé, vi blir ju alltid sjuka och kommer aldrig iväg på något". Jaja...
Kraaam och hälsa London!
I lööööv den lilla rutan högst upp till höger "Librarybeth - nu från London"

Librarybeth sa...

Petra: mmm, det är en riktig toppenstad!!!

Fliselin: vi återvänder till det fashionabla vandrarhemmet! Biståndsgåva är fint, vad sägs om att du bjuder henne på middag?!

Camilla: meh! säg åt maken din att han har fel, 2012 kommer bli annorlunda och en sådan lista mår man bra av :) haha, rutan "nu från London" dyker upp i april!!! :D

Fliselin sa...

Tack! Jo, jag tänkte middag också men det vore ju roligt att ha något nu när vi kamperar ihop på födelsedagen. Kanske slår till på en get under dagen.

Vesnas vardag sa...

Låter underbart, trevlig resa. :)

Anonym sa...

London, I <3 U
Karin

Spader Madame sa...

London rockar! Det blir ett toppen 2012! Gott Nytt år på dig!