onsdag 21 juli 2010

Ser ut att bli en fin onsdag

Hemma efter en kväll och övernattning hos mamsen och papsen. Jobb väntar idag trots de duktiga 19 graderna varmt redan tidigt imorse.
Och gummistövelköp!!! Två av kidsen klampade omkring med lite halvtrasiga och framför allt för små stövlar i blåbärsriset hos mormor och morfar. Gummistövelköp - det kan komma plötsligt för sommartår de får för sig att växa ryckvis.

Filmerna då? Somnade vi? Oh nej, State of play var en riktigt klurig och smart historia där Russell Crowe lufsade runt, lite små lönnfet (ingen gladiatorspänst här inte) och skön avslappnad stil. Smart snubbe liksom i lodig stil. Bra och spännande!
A serious man då? Jag gillade den ännu mer nu denna andra gång jag såg den. Inget för den som ryser av obehag av bröderna Coens filmer för den är lika knäpp som deras andra rullar. Men om man har en försmak för ett galleri av personligheter, nyckfulla sidoberättelser (ibland utan poäng) och en märklig historia då ska man se denna film.... eller någon annan Coen-film, kanske The big Lebowski som kanske är en av deras bästa.

Inga kommentarer: