tisdag 10 juni 2014

Pyjamas

Började dagen med att försova mig med 45 minuter. Dålig start.
Sedan följde en intensiv kjoljakt som ändå avslutades med att det fick lov att bli ett par pyjamasinspirerade brallor. Pyjamas är bra, passar utmärkt eftersom det känns som jag sover fortfarande.
Jag har inte övat upp att sova som vanligt och sova bra när äldsta är ute på galej, jag får inte till det helt enkelt. Istället sover jag hackigt och rätt kasst och stiger upp för att kolla av att allt är bra när dottern kommer hem - även om jag inte är den som kör taxi.
Och går dottern ut en måndagkväll (vilket jag gjorde något slags lamt försök att förhindra) - ja, då är lite pyjamas perfekt för en tisdag.

dagens pyjamasbralla Weekday, blus HM, toffliga skor & Other stories

6 kommentarer:

Spader Madame sa...

Jag tycker att du ser ut att ha hämtat dig från översovningen riktigt bra!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Haha, det är bara att vänja sig med icke-sovandet! Du har några år framför dig... Jag, med mitt stökiga barn, är så sjukt glad att jag kan sova nuförtiden, även om han inte är hemma. För jag orkar inte. Men han är ju ute lite oftare, så att säga. Tror de flesta mammor (för visst är det mest mammorna?) inte kan sova när ungarna är på vift.

Men du är fin i din pyjamas!

Librarybeth sa...

Spader Madame: thäänx. Det är pyjamasen som göre't ;D

Iwillnot: precis så, jag måste vänja mig. Undrar om jag kan det? Mannen sover som en gris - exakt hur fixar han det?????

Fliselin sa...

Jobbigt med att ha kidsen ute på galej, måste de hålla på med sånt. gruvar när min yngsta ska ut för det är det ingen tvekan om att han ska... Fotboja ska införskaffas. Jag sover dåligt när äldsta är vaken på natten hemma...

Librarybeth sa...

Fliselin: kul för dem, det fattar man ju, det är liksom kluvet det där.... men det ger mig lite knasig sömn, det gör det.

Anonym sa...

Vill också ha pyjamasbyxor! Så fina!