onsdag 18 juni 2014

Onsdagens

Jag knep mig en sovmorgon, smaaart gjort.
Rev fram min på snedden klippta top från Zara när jag vaknat ordentligt.
Jag och äldsta tog förresten en repa på en av Zara-butikerna i hufvudstaden i söndags.
Alltså, vad är det med de butikerna? Tävlar personalen om att bli employee of the month när det gäller askasst bemötande? Och så rörigt. Jag stod i kön till provrummen med ett par prickiga brallor jag gärna velat prova men fick ge upp. Miljön var för trist, personalen så trubbig.

dagens gråsvarta Zara, brallor HM, halsband Indiska, armband Hallins verkstad


5 kommentarer:

Fliselin sa...

Zara, fina kläder men inget trevligt ställe. Har du lämnat tillbaka något där nån gång? De som står i kassan har ingen befogenhet att hantera returen utan måste alltid ringa efter någon överkucku som ska godkänna det hela. Sånt ogillas.

Du var färgglad idag!

hallinbloggar sa...

Fin du är och TACK <3

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag förstår mig inte på Zara. Hittar aldrig någonting, undrar var alla fina kläder som finns på webben finns i butiken, och precis - rörigt så in i bängen. Jag går alltid ut på en gång så jag hinner inte handla något så jag vet inget om personalen. Men bu.

Librarybeth sa...

Fliselin: nej, har bara bytt när jag köpt på webben, då slipper man den där knäppa varianten. Det tog däremot grymt lång tid att byta, trodde ett tag att jag skulle bli blåst. Att hänga undan en lördag gick inte heller när jag frågade en gång. Då var tjejen i kassan tvungen att fråga en överordnad!!! Så otroligt dåligt!

Hallin: kram på're ;D äras den som äras bör!

Iwillnot: nej, affärerna är helt förfärliga! Den vid Stureplan är liiite bättre men personalen har gått samma kurs i drygt bemötande :(

Camillas dagar sa...

Den på Drottninggatan har jag aldrig lyckat hitta något i... allt bara ligger i stora högar på borden där, jag får ångest. Då är Stureplan bättre, hittat någon kofta där i alla fall. Men jag glömde alla roliga klädbutiker i Sthlm i helgen, blev ju bara cyklar och kent för hela slanten.