söndag 16 januari 2011

Så blev det söndag

Spännande helg? Nja, men efter städlördagen fortsatte röjivern lite under söndagen också. Maken och jag gick loss på lite förråd bla men sedan fick det bli en löprunda.
Den rundan innebar test av dobbar (äntligen!) och shit! jag fick jordens bästa fäste. Kändes som om jag skulle kunna lubba rakt uppför en tegelvägg! Lite galet kändes det dock när man sprang på asfalt med dobbarna, då började jag jaga isfläckar och snömojs för att få springa där.... galet.
Rejält med plusgrader så det fanns gott om vattenpölar att blöta ned sig i. Duktigt oskönt när isvatten sköljer in i löparskorna. Testade också att få en dusch snöblandat smältvatten över mig när en bilist körde så att en svallvåg stänkte ned mig rejält. Tack så j***a mycket för den. Hur tänker man när man tokkör mellan villorna i värsta vatten- och snömoset???
Då sjönk min ambition att lubba en mil och jag tänkte (genom)surt att det får räcka med lilla rundan. Men så gaskade jag upp mig och sprang på.
under löparrundan strömmade tankarna hit och dit och ärligt; vad är lite vatten i dojan och brallorna när man kan åka på att ha hela huset fullt med vatten? Mina tankar går till våra medmänniskor runt om i världen....Australien, Sri Lanka och Brasilien.

3 kommentarer:

Camillas dagar sa...

Coolt att kunna springa med dobbar. :) Krävs någon viss teknik, eller kan du springa som vanligt?

Librarybeth sa...

Camilla: lubbar precis som vanligt, världens fäste asså!!

Anonym sa...

Visst är det bra med dubbar? Couldn´t do without them.
Bara å springa på. Det värsta är väl att med dubbar finns det ingen ursäkt när det är halt väder liksom.
Det finns inget dåligt väder...stämmer bra in här oxå.
/Karin