tisdag 11 januari 2011

We give you; Librarybeth i korthet: 2010

Januari:
Librarybeth tjatar om clogs och drömmer om sommaren. Bokar båtluff till Grekland. Massor av snö.

Februari:
Librarybeth med familj och kompisfamilj testar bowling i discoljus! Mycket, mycket skoj, hamburgarna var goda, stoppkorvarna i rännorna snälla och discomusiken hög. Librarybeth bokar resa till London (då med? vad tjatig hon är, Libby!)
Mars:
Librarybeth försöker bli mer blommig än någonsin och handlar blommigt på HM. Hon misslyckas kapitalt. Istället ägnar hon sig åt löpning på asfalten, satsar på ballerinaskor när hon inte springer och stödjer det lokala bageriet om helgerna.
April:
Librarybeth besöker London med familjen. Fotograferar alla fikastunder och har det mycket angenämt. Blir superförkyld och är bitter över missade löprundor, ser Bounce i huvudstaden i sällskap med äldsta dottern och det är så mycket vår!

Maj:
Det är grönt och skönt och varmt. Man kan cykla till jobbet utan kofta. Men Librarybeth blir kär i en vit skinnkappa och har den på sig nästan hela tiden. Skinn svalkar faktiskt, hävdar hon. Pelargoner planteras och man kan dricka kaffe ute. På kvällen.Juni:
Librarybeth firar skolavslutningar och midsommar förstås. Storhandlar pocketböcker och packar inför båtluffen i de grekiska farvattnen.
Juli:
Hemma efter en härligt kul resa blir det lite jobb sedan mer semester. Librarybeth är skitbra på semester, hon och barnen festar loss på glass när maken fjällvandrar. Stort test av muffinsformar genomförs.

Augusti:
Jobbet börjar igen på allvar. Det är fin sensommar och Libby börjar springa i köksaffärer. Hon blir förutom stormförtjust i Butter Londons lack också kär i en uggla.


September:
Denna vackra höstmånad blir intensiv för Librarybeth. Den inleds med Tjejmilen, superkul löpning och shopping i sällskap med två sköna löptjejer. Sedan är det bröllop och surdegsbakning, skofynd och bokcirkelstart i en skön ström.
Oktober:
Geggig höstmil för Libby som är rusig och glad efter loppet. En lätt stukning gör sig gällande och fotmedicin i form av choklad kommer henne väl till pass. Hon börjar också förvara matvaror på golvet för nu åker det gamla köket ut.

November:
Höstlovet tillbringar Librarybeth i södra Frankrike med sin fina familj, vandrar i bergen och har det oförskämt bra. Väl hemma ger Librarybeth nattmålningen ett ansikte.

December:
Så blir det till sist jul efter några roliga adventstävlingar och mycket snö. Och till sist kan Librarybeth äntligen stå där och torka sin kära spis i sitt nya kök. Jul och nyår firas med familj och vänner.

6 kommentarer:

Petra sa...

Vilken fin årskrönika.
Kramar

Camillas dagar sa...

Vilket underbart år!!!
Hoppas att 2011 blir minst lika bra.
Jag har nog hängt med här ungefär sedan vita kappan tror jag. :)
Kram!

Villa Frejas bokblogg sa...

Du skriver så fantastiskt. Jag älskar din förmåga att vara kortfattad. Jag är alltid så långrandig och mal på...

k sa...

Jättefin sammanfattning av året! Nu blir jag sugen på att djupdyka i dina semesterinlägg...

Spader Madame sa...

Ett bra år!

Librarybeth sa...

Petra: tackar!

Camilla: då är du lite uppdatera före min kappa nu ;)

Husfrun: :D med tanke på att jag kan snacka som 17 är det ett under att jag begränsar mig ibland....:)

k: bara att dyka in, det blev väl några längre inlägg... bilderna finns här intill.

Spader Madame: absolut!