söndag 8 december 2013

Man sitter själv och äter musli

Mamelucker har jag fortfarande inga och jag hittar inte de där som det ska finnas fleece i, yours truly är rätt intresserad av dem. Är de här märkliga brallorna något att ha? De var ju inte så snygga men det är ju förvisso funktionen man är ute efter.
Med långkallingar, löparbyxor och extra kortbrallor, dubbla underställströjor, jacka, reflexväst (!) gav jag mig ut idag i snöyran. Mannen och jag drog iväg och kom hem som två snögubbar.
Och med broddar kräver det lite mer insats i löpandet för mig och det får man ju tja, helt enkelt omfamna och bara se som en bonus, finfin träning alltså. Och på något vis så gillar jag vinterlöpningen och... okej då.
Det blir ljusare med snön.
Nu är jag hungrig på konstiga tider och får sitta ensam i tomt kök och käka musli.
Andra advent går mot sitt slut och jag räknar till 11 arbetsdagar innan jag tar lite jullov.

8 kommentarer:

Marie sa...

Jag älskar mina mamelucker!
Köpta på Ullmax, http://www.ullmax.se/webshop.asp?PG=210 Merino supersoft short pants. Underställ och ullfrottetröjor o sockor därifrån är toppen!

Anonym sa...

Mmmm, underbart med nedräkning inför jul!

yllet sa...

Åh! Räkna arbetsdagar. Nio! Tror jag. Duktigt att kuta i snöyran idag ?!

Librarybeth sa...

Marie: åh, tack för tips! Funkar dessa även för träning tro?!

tantaugusta: japp, det är dags att räkna ned!! :D

Yllet: Gött!! Du är snart där! Lite roddigt och moddigt men 15 km blev det.

Anonym sa...

Hallå! Kan tipsa om pjäxlånga långkalsonger, dvs gjorda för att inte knölas ner i slalompjäxor! Finns (eller fanns iallafall) på en sportbutik nära dig. Dvs Stadium.
De är superbra! Mina är från peak. Annars finns mycket bra snöprodukter även i längdskidhörnan. Prova vindbyxorna!
sarankpg

Fliselin sa...

Jag letar också efter bra mammelucker. De du länkat till har jag två par av och kan säga att de duger inte! Jag har ett par Devold i ylleblandning men inte de heller förslår, Jag tar dubbla, trippla lager till baken. Hittar du fleece, rapportera till mig också!

Fliselin sa...

Libby, du kan mejla mig din adress så kan jag skänka dig ett par oanvända Craft-brallor, de som du länkade till. Jag behöver inte två par. Jag behöver ngt varmare. De här duger i början av säsongen eller tillsammans med ytterligare brallor.

Undrar också om du vet vilka butiker som säljer den fina Norrköpingsbrickan, förutom museet. Kanske det finns någon med nätbutik, har för mig att det fanns ytterligare försäljningsställe.

Fliselin sa...

ingrid.lindell@live.se...