tisdag 17 december 2013

Tisdagens

Det fina med julledighet är att man - eller i alla fall jag - inte drabbas av någon slags märklig känsla att man måste hinna med precis allt innan man går på sin ledighet.
Det hör säkert ihop med att man (jag igen) inte ska vara ledig så lång tid.
Men... även när jag haft kortare perioder av sommarsemester, när jag testat att dela upp den vid något tillfälle, så har jag fått känslan av att rädda hela världen eller åtminstone skrivbordet innan jag ska vara ledig.
Vid jul, då är det helt ok att blinka med ögonen likt en trött björn väckt ur sitt idé och sedan rafsa ihop prylarna i en prydlig liten hög på skrivbordet, släcka lampan och gå hem.
Jag är inte där än men väl inne på målområdet om man säger så. Jag ska jobba den 23:e och det är då jag ska skrapa ihop allt till en liten fin hög.

dagens enfärgade; vinrött & Other stories, svart Monki, scarf HM, halsband & Other stories.

4 kommentarer:

Peace in mind sa...

Du är rolig, på riktigt. Älskar bilden av den där osymmetriska högen, bra strategi helt enkelt!

tantaugusta sa...

Skrivbordshögen kan vara en aktivitet för morgondagen. Eller kanske torsdag. Fredag tänkte jag ägna på något mindre ansträngande. För då tror jag att min höstterminsenergi är helt slut.

Camillas dagar sa...

Ska ni åka bort igen över jullovet?
Åh, ledigt!!! Jag jobbar 6 dagar till - sedan 5 dagars ledigt och därefter en lång dags jobb, sedan 4 nya dagar ledigt. Jag längtar verkligen! Kanske kan bli lite skidor några dagar, förhoppningsvis. Vi får se.
Ha en bra onsdag!

Librarybeth sa...

PIM: :D osymmetriska högar är också jobbhögar! :D

tantaugusta: mina högar har smält lite nu....!

Camilla: nope - på julen är vi alltid hemma och skrotar. Det blir så himla bra!