måndag 25 mars 2013

I got myself what we in Sweden call a kakelugn

Efter att ha flängt hit och dit och hit och dit och jobbat lite grann så var sista stoppet för dagen att ta sig en titt på the Kakelugn. Mannen och jag skulle checka av modellen och så slog vi till.
Vi tar den - kan vi få den i en påse?
Nävars, proffsen ska börja bygga om några veckor. Sedan kan vi sitta där och värma oss... fast ska det väl ändå inte vara nödvändigt att elda?

7 kommentarer:

yllet sa...

Wohoo!! Vad roligt!!

mis(s)match sa...

Wow!! Vad ni kommer njuta!

Garderobenmin sa...

Kul! Men det blir väl lagom att börja elda i den när det är ok att elda i den.....ehh, haha, jag menar att de ska väl stå oeldade rätt länge när de är nymonterade? Vi har många kakelugnar och jag har ett passionerat förhållande till dem alla ;-)

hallinbloggar sa...

Åh, så härligt! Vad kul att se kakelugnen så här i bitar! Ser ut som den vi har hemma. Den behöver dock renoveras vilket står på listan. Tills vidare får den fyllas med blockljus! Den kommer ni få mycket glädje med!

Spader Madame sa...

Åh! En kakelugn! NU blev jag mer avundsjuk än vad som är klädsamt!

Fliselin sa...

Blir också galet avundsjuk. Här längtas efter braskamin och det kommer att kollas upp vad installation av en sådan kan betinga.

Librarybeth sa...

Yllet: ja, äääntligen. Vi har bara tänkt i 15 år!

mm: blir bra i den här kalla kåken!

liten: tänk fyra stycken har funnits men alla är borta i mitt hus. SANT-den måste ju vila innan man eldar så det här blir ju kalasbra!!!

Hallin: det här kommer bli finemang!

Spader: ;D

Fliselin: kör!