måndag 11 mars 2013

14

11 mars och 14 minus ute.
Hallå?
Jag vet att jag inte kan göra något åt det mer än att uttrycka min stora besvikelse, dvs gnälla.
Idag cyklar jag inte, nä det får vara. Jag kan springa när det är kallt men cykla nä. Knasigt? Javisst men jag har aldrig påstått att jag styrs sv logik.

5 kommentarer:

Kjersti sa...

Jeg er så enig... Her er det 17 minusgrader....!!! Noen der oppe må ha skrudd på feil bryter.

Anonym sa...

Jag undrade för mig själv när jag gick till "spånkan" i morse om du verkligen cyklar när det är så kallt? Tänkte att du kanske är så principfast att har du en gång börjat cykla så cyklar du! Punkt! Nu fick jag alltså svaret utan att ens ha behövt fråga.
Däremot ska jag nog ändå passa på att fråga vilka skålar det är man "måste" ha för att få den rätta hotellfrukostkänslan? Var det något åt Rörstrandshållet månne?
/Annika

Camillas dagar sa...

Äsch, jag vallade skidorna med kallvalla och gav mig ut en mil på skidor innan jobbet i dag. Hur skönt som helst (då man fått upp värmen i alla fall) och solen sken! :)
Nu började jag ju 12.00, men ändå. Jag vet att jag sagt att jag vill ha vår nu, men såna här härliga skiddagar är faktiskt de bästa (då solen värmer och ljuset är ett annat än det är i november/december. Hoppas att ni fått lite varmare nu. :)
Kram!

hallinbloggar sa...

Usch ja, är helt enig. Längtar så efter att cykla igen!

Librarybeth sa...

Kjersti: 17!!! ooooh, jag lider med dig!!

Annika: nä, om jag har ngr principer så är det nog att inte hålla för hårt i dem... ;D
Visst är det så Swedish Grace fr Rörstrand frambringar den rätta hotellfrukostkänslan - kanske lite åt pensionathållet liksom ;D Finfina skålar!!

Camilla: ta du vara på skiddagarna för nu är de som du säger roligare än i början av vintern, trots det är jag så längtig ef vår nu...

Hallin: värsta bakslaget för mig, jag hade ju börjat cykla!