fredag 16 december 2011

The world is listening; stora planer

En helg har ju inte fler timmar på dygnet men nu ska här squeeeezas in mycket.
Jag har tänkt hinna både röja hemmet och julstöka, äta gott och umgås. Vila, läsa, kanske springa. Slänger in lite hushållsnära tjänster också - dra vinnare (2 st!!) i årets sista adventstävleri och visst ja! GRANEN måste in i huset också.
Så får man summera sedan och se vad det blev av det.
Och tacos blir det inte för vi har gått in i tacosväggen och då blev det svårt och tungt att hitta på fredagskäk.
Ack ja.

5 kommentarer:

Fliselin sa...

Ja, det ä rlätt att hamna i Taco-träsket på fredagen.Jag vill inte ha Tacos, är urtrött på tacos. Säger inget till barnen. Ordnar istället köttfärsbiffar med basilika, persilja, soltorkade tomater. Till detta klyftpotatis, sallad med tomat och avocado samt sås på creme fraiche, vitlök och salladskryddda.

Ja nu är det ett digert schema som råder på helgen. Vi kör på med fotbollsträning until the bitter end. Då blir det löpning för mig! Inköp av julgran är på agendan. Sedan måste jag paketera och inventera paket.

Funderar på det där med julgran. Verkar som många tar in granen före julafton. Vi har alltid tagit in granen kvällen föe julafton, ut åker den efter trettonhelgen.

Nu blir det snart dags för DN:s fredagskryss!

Camillas dagar sa...

Vi kör ICA matkasse den här veckan och åt god tacotårta i går, men den gick inte riktigt hem hos Felix då den innehöll majs och kidneybönor... Läskiga grejor liksom... Vi vuxna tyckte att den var jättegod.
Vi ska också fixa gran i dag oc sedan åker den ut före nyår (om vi inte har den i uterummet, då får den vara med lite längre).
Ha en fin lördag!

Vesnas vardag sa...

Åh vad mycket bra du hunnit med, här blir det studier hela dagen. Pynta gran gör vi på tisdag em, 2 julklappsinköp på måndag och skicka julkort då med. Allt ska hinnas. :)

Librarybeth sa...

Fliselin: åh, ert fredagskäk lät väääligt gott!! Granen brukar komma in den 23:e men vi frångick det i år! Här blir den kvar till tjugondag Knut!!!

Camilla: vilken snabbvisit av granen! Mannen älskar sin gran så den måste vara med nästan hela januari!

Vesna: ja, det är lätt att känna sig jagad...

Fliselin sa...

Maten uppskattades faktisk! Det var "min" matvecka så jag bestämde.
Jag funderar också på att frångå tradition med att ta in granen den 23:e. Var och fixade gran igår.