torsdag 22 december 2011

Ett klänningsförsök

Tillbaka till dressa-nedtemat.... här en klänning som jag har haft ett komplicerat förhållande till. Inköpt till ett bröllop (2010!) samma bröllop faktiskt som klänningen i tisdags. Ratades pga sin "gullighet" när jag hittade Oasisklänningen. Sedan dess förpassad till garderoben och så har det blivit några fruktlösa försök att sälja den på Tradera.
Och nu uppstånden lagom till jul för att bli neddressad. Nu ska vi se om vi kommer överens och rent av kan umgås mer. Klänningen kommer från Esprit och är en empiremodell med knyt i ryggen, lite tunna ärmar över axlarna och mönstret som är lite jugendinspirerade blomrankor har jag alltid tyckt om. Sportar stickad kofta från Saint Tropez, en blå top från HM (allt för att inte frysa) och så snörkängor till det.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hm... kan ju inte påstå att du ser nedstressad ut.../ Eva

mis(s)match sa...

Snyggt mönster! Kan oxå tänka mig den över smala svarta byxor och höga klackar med en kort kavaj/skinnjacka till...

Camillas dagar sa...

Jättefin! Snyggt med kofta till tyckte jag, som är kofttjej.
Kram och god jul finaste Libby! Jag tar nog ett par dagars bloggvila och återuppstår efter jul. Mycket att fixa med så här dags.
Hoppas att ni får en mysig och fridfull jul med mycket god mat och fina klappar!
KRAM!

Fliselin sa...

Den där klänningen går att göra mycket med! Svart/grå tröja över kan okså gå! Fint mönster och fina färger! Är den på prämiär idag?

Jag copycatar dig från din julfest till dagens julbord med jobbet i em. Alltså svart klänning, mullvadsfärgad tunn kofta, svarta kilklacksboot i mocka. Får se om håret sätts upp. Det beror påhur det beter sig under dagen. Morgonens fluff brukar vara ett minne blott efter ett tag en torr vinterdag (rimmade). Hur kan man ha julbord såå sent före jul? Bara att gilla läget och koppla av! Är ledig imorgon. När blir du fri?

Fliselin sa...

Åh! Glömde kängorna! Nya? Närbild? Fiina!

Nickan sa...

Mycket stilig klädsel idag vetja.
Du är alltid stilig så det så.

Vesnas vardag sa...

Snyggt! Jag bomar på jeans idag! ;) kul att kunna använda kläder som hänger gömda. Kramen!

Librarybeth sa...

Eva: nej inte nedstressad men neddressad ;)

mm: ;D absolut! det vore najs!

Camilla: Stor julkram till dig!!!!

Fliselin: premiär! kanske den kan jobba sig upp till en favorit... haha roligt att bli copykattad! Hoppas tillställningen blir kul! Och att håruppsättningen funkar! Jag blir fri fredagem kl. 16,00! Pic på kängorna kommer ;)

Nickan: gulle dig!!

Vesna: jaa, jag har varit taskig mot klänningen, inser det nu ;) kram!!

Fliselin sa...

kort men god och trevlig tillställning. Ingen bra dag för samkväm då många hade består att stå i eller skulle resa på kvällen. Fick flera trevliga kommentarer för copycaten och håruppsättningen fungerade bra! Är redan hemma och kör igång tillverkning av lite chokladbräck.

Librarybeth sa...

Fliselin: trevligt med komplimanger!!! Hoppas chokladbräcken blir jättegoda!!