tisdag 27 december 2011

Väntar på bokcirkelgänget

Sitter och filosoferar medan jag väntar på bokcirkelns deltagare. Ska få äta och dricka gott, prima känns det!

10 kommentarer:

Fliselin sa...

Var är ni? Vad ska ni äta? Nyfiken i en strut!

Vesnas vardag sa...

Åh vad trevligt, tycker att bokcirkel är kul. hade en som rann ut i sanden. Vå åt middag ute mer än läste böcker. Så kan det gå för överstressade småbarnmödrar. ;) Vad är det för bok ni läst?

Librarybeth sa...

Fliselin: ja, här skulle du sitta Fliselin!!! Med något gott i glaset och vänta på en fin pastarätt.... Hit tänker jag återvända!

Vesna: Vi har läst noveller av Jonas Karlsson denna gång, Den perfekta vännen. Vi är duktiga på att prata bok. Visst hinner vi snacka annat också men vi är faktiskt riktigt bra på att fokusera på boken också!! Att samtala om det man har läst ger läsandet så många fler dimensioner!

Vesnas vardag sa...

Låter mysigt. :) Ja jag vet, det är utvecklande. Jobbar så på universitetet med kursarna. Har så mkt att läsa så jag hinner inget annat tyvärr. Och har jag tid så tränar jag eller hänger vid tvn. ;) Saknar att sluka romaner.

Librarybeth sa...

Vesna: förstår att du saknar "slukarläsning" - det skulle jag också göra men vissa perioder hinner man ju helt enkelt inte och du har ju fullt upp med annan sorts läsning just nu som pluggar på så flitigt! Du får damma av din bokcirkel när du har pluggat klart ;D

Vesnas vardag sa...

Ja det kommer inte bli något problem att läsa 3-4 böcker per vecka i alla fall. Så jag hinner nog ikapp. ;)

Vesnas vardag sa...

Du får skicka en lista på böcker man bör ha läst fram till januari 2015. *asg*

Librarybeth sa...

Vesna: haha!!! Givet!!!

Fliselin sa...

Återkommer på mejlen för närmare info. Tror att vi inom kort kommer att åka på liten semesterresa. har också varit med i bokcirkel som tyvärr lades ned. Igår bytte jag en julklappsbok som jag redan läst till din favvo Tawni O´dell. Ser fram emot att läsa och se vad jag tycker om den.
Hoppas dagen blir bra trots mycket arbete.

Librarybeth sa...

Fliselin: Kul!!! Mejlen it is! Och vad synd på bokcirkeln... det är verkligen jättekul m vår bokcirkel. Hoppas du kommer gilla O'Dell!!