måndag 17 oktober 2011

Grå måndag

...är det ju inte - det är kolsvart ute och jag konstaterar ännu en gång att det blir fint att klämma dit en adventsljusstake i fönstret när så är dags! Men grått ska det vara resten av veckan och dagens får bli en ljus top av okänt ursprung, grå stickad klänning Lindex och virkade blå bollar runt halsen HM och blå strumpor, häpp! Nu kör vi måndag!

11 kommentarer:

Fliselin sa...

Fin matchning! Snygg färg på strumpbyxor!
Här blev det kort orange yllekjol H&M, enkel grå långärmad top från Lindex. Grå strumpbyxor oxh armband med orage och rosa pärlor, rosabandet-armband samt vit sjal!

Librarybeth sa...

Fliselin: Oh, I wish I could see you, Fliselin! :D

Fliselin sa...

Synd att man inte kan länka bilder till kommentar, för det går väl ej? Blogg blir det nog inte. Älskar att läsa och kommentera bloggar men känner nog inte för ngn egen! Har så bråttom att skriva och är usel på fingersättningen på tangentbordet (har aldrig haft tålamod att lära mig), därav stavfel. Ska skärpa mig!
Ha fin arbetsdag!

Librarybeth sa...

Fliselin: om du vill - bara om du vill kan du mejla mig bild/bilder så kan du gästblogga med grå dagens hos mig! Ha en fin arbetsdag du också!!

mis(s)match sa...

Fint grått!

Mrs J sa...

Grått blev det, dock inte så färgpimpat för min del ;-)

Vesnas vardag sa...

Snyggt! Jag färgpimpade inte heller så mkt. Kanske imorgon. :)

Fliselin sa...

Får se om jag lyckas med att skicka någon bild! Svårt att fota bra bilder. Hur gör du för att föra över från kamera till dator? Finns det ngt enkelt bra sätt? Om man har ajfån, kan man skicka från den? Jag är så sopig på tekniken!

Librarybeth sa...

MM: varmt grå färg!

Mrs J: kanske mer kulör imorgon!

Vesna: :D

Fliselin: ja usch fota bra bilder - det är inte lätt! Jag kopplar oftast ihop kameran med usb-kabeln till datorn, krymper bilden i ett redigeringsprogram. Jag har kopplat ihop min blogg m en mejladress, så jag kan skicka bilder fr ajfånen. Har olika appar där jag kan redigera bilden direkt i ajfånen. Annars kan man också där koppla ihop din ajfån m usbkabeln till datorn! Good luck! :D

Erika sa...

Fiiiin klänning! :) Hej förresten, jag är den där läsaren från Kalifornien som dykt upp i din traffic feed, fast jag har nog inte kommenterat innan. :)

Librarybeth sa...

Erika: HEJ! Du må tro jag varit nyfiken på läsaren fr Kalifornien!!!! :D kul att du hittat hit - kom in igen vetja!