onsdag 13 juli 2011

Onsdagsmorgon

Jag suckar och myser över att vakna här på Gotland. Ser ut att bli en fin dag och vi funderar på att dra till Visby idag.
Jag måste strax dra igång kaffet - det är jag som sköter det. I köket målar någon tånaglarna, andra struttar omkring planlöst ute.
Alla kidsen slumrar sött, de ger verkligen järnet om dagarna och det coola är att alla hänger med alla i olika kombinationer om vart annat. Åldrarna är spridda mellan 8-15 år, det är fint när det är så. Varje kväll avrundar de dagen med att titta på några avsnitt av någon mangatecknad serie som heter Avatar. Har jag tur brukar min yngsta återge de avsnitt man sett föregående kväll mycket detaljerat. Om jag förstått rätt (och det är jag inte säker på att jag har, det är som sagt många detaljer) är det en spännande kamp mellan ont och gott, ett rymdäventyr (?) med fantasytouch. Det är humor också, som min lilla har sagt.
Vi vuxna latar oss och löptränar, lagar god mat och läser. Just nu har vi både levnadsöden, deckare och historisk biografi representerat i gänget i bokform. Själv tänker jag hugga tag i boken En dag av Nicholls.

9 kommentarer:

http://hannaskrypin.se sa...

Jag vill också vara på Gotland!

Solrosfrö sa...

Låter som en härlig semester!

mis(s)match sa...

Prima semester alltså!

Lisa sa...

Den boken är bra!

Anonym sa...

Nu har jag läst ut En dag, och den var ännu bättre än jag anade från början.

Vesnas vardag sa...

Låter som en perfekt semester. :) Du hinner nog läsa ut boken före mig. Har en massa annat pyssel för oss här. Dagsutflykter och blocket försäjlning tvärs och kors. Kram

Librarybeth sa...

Hannafialotta: ta båten vetja!! :D

Fröet: inte kan jag klaga inte!! :)

Mis(s)match: Absolut Semester!

Lisa: jag tror dig!!!!

Sara: aha! fler som gillar den, nu måste jag läsa på med fart!

Vesna: ja, du är ju så himla flitig ;)

Mrs J sa...

Låter lugnt och härligt! Jag släpar omkring på en hög med trädgårsböcker och glassiga tidningar. Har smygbörjat på allihopa, haha!

Librarybeth sa...

Mrs J: vi ha alla vår böjelser! :D