måndag 17 mars 2014

Kära träningsdagbok eller Helgen som gick

Man kan väl säga att helgen bestod av bibliotek, träning/motion samt sömn.
Att jag klämde lite mer än 8 km innan jobb på lördagen var en sak, men att jag piskade mig ut på 27 km efter jobb igår - det trodde jag fasen inte att jag hade pannben till.
Men det hade jag. Normalt sett vill jag helst köra långpass när jag är helt ledig så jag inte känner någon tidspress, vet att jag kan softa efteråt.... men eftersom det var jobbhelg och långtur på schemat var det liksom inget att välja på, bara att köra. Jag hade egentligen bestämt mig redan innan helgen att inte fega ur.
Det blev en riktigt fin tur, jag har börjat lyssna på olika poddar och det går riktigt bra att springa långtur och lyssna på andras samtal. Igår lyssnade jag på flera avsnitt på Maratonpodden. Kanske lite överdrivet att nörda det medan man springer men jag har en tendens att överdriva ibland.
Att jag också fick cykla totalt 2 mil i helgen kan man ju betrakta som en bonus, bibblan jag jobbade på ligger lite längre bort än min vanliga så det var bara att trampa på.
Idag blir det sitta och lyssna på föreläsningar, passar fint för jag är ehum, lite trött i benen idag.

4 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Kör du efter det där schemat du skrev om förut?

Fliselin sa...

Bra kämpat! Förstår att det krävdes självdiciplin för att komma iväg efter jobbet! Blir nyfiken ang poddar, behöver lite motivation till långpassen nu. Laddar man ner i mobilen? Jag suger på teknik...

Librarybeth sa...

Iwillnot: japp! och det har varit en 60 km-vecka som såg till att jag nötte asfalt ordentligt!

Fliselin: ja, attan....men jag gjorde't!!! Bara det kändes som en halv seger!
Gå till appstore eller motsvarande på din telefon, sök t ex upp maratonpodden och ladda ned. Enkelt, sedan får du en lista över de olika programmen och du laddar ner de du vill lyssna på.
Ta också hem sveriges radios app! Då kan du ladda ned bra program/dokumentärer!

Petra Månström sa...

Kul att du lyssnade på podden :-)