fredag 14 mars 2014

Fredag och jag dansar, sjunger och ler. Eller inte.

Sedan mitt senaste besök hos tandis i tisdags förra veckan har jag haft ett blåmärke på kinden, det skiftar nu i en läcker grön nyans och har jag (o)tur blir det ett nytt märke idag.
Jag ska ta alltså till tandis igen. Tydligen är mina 80-talslagningar i dåligt skick (vilket ger mig åldersnoja i stil med "nu rasar hela garnityret, det här kommer bli dyrt") och behöver pimpas.
Jag verkligen avskyr att vara så där i händerna på någon annan, både när det gäller omdöme/bedömning (jag kan ju liksom inte göra någon översyn av tänderna själv) och själva behandlingen som sådan. Sitta i tandläkarstolen är verkligen inte min kopp te.
Och det här blåmärket (bildbevis finns på mitt insta om man blir nyfiken) gör mig inte precis sugen på att gå tillbaka.
Trääälig tid har jag fått också, jag hinner inte ned till jobbet men samtidigt går hela förmiddagen och här bara ägnar jag mig åt att oroa mig.

Jag får försöka avleda tankarna med att dammsuga, hemmet är så satt i ett sånt där dammigt, slitigt, rörigt läge och alla krukväxter (de få som finns) har i en gått samman i en pakt och valt att vissna mer eller mindre samtidigt.
Suck.

3 kommentarer:

hallinbloggar sa...

Usch, tandläkaren är hemsk. Ofta gäller det ju kindtänder så det syns inte ens att man lagt ner en halv förmögenhet. Hade en period när jag fick byta ut en hel del. Hela skatteåterbäringen var bara att lämna rätt i händerna på tandläkaren... Så tråkigt! Hoppas detgår bra!!

Camillas dagar sa...

Hoppas att det gick bra! Mina gamla lagningar har också kraschat en efter en, men nu är ganska många utbytta. Man borde få en ny omgång tänder vid 40...

Librarybeth sa...

Hallin: ja, fy. :(

Camilla: gamla prylar som måste fixas men det känns så trist att lägga pengar på't...