lördag 4 maj 2013

Nail polish remover - Sephora

Från min goodiebag plockar jag fram Sephoras nagellacksremover.

Du kanske har läst olika test om den, jag såg att den var med i något av de senaste numren av DV där den fick goda vitsord.
Jag kände direkt att den där, den vill jag testa. Det har ju blivit några olika rengöringsvarianter genom åren som nagellacksnörd och Sephoras variant skulle enligt egen utsago inte vara som alla andra.
Ni ser ju; c'est magique!
Nu har jag testat den ett par gånger och jag måste säga att det är helt igenom en kalasbra remover. 
När man öppnar burken så sitter det en preparerad skumgummisvamp i vilken man doppar ned sin nagellacksmålade fingertopp och inom loppet av ett par sekunder är nagellacket borta.  Inget skrubbande eller putsande behövs, bara ner med fingret och möjligen lätt gnuggande mot svampen. Mörkt lack tar lite längre stund men kvickt går det. Jag skulle inte rekommendera att använda denna om man kör svart lack, det kan nog fördärva svampen, man s a s förbrukar för mycket av svampens "magi" då. Jag har svårt att uppskatta hur länge den räcker, för att avgöra det har jag har inte testat den tillräckligt. Det styrs ju av förklarliga skäl också av hur flitig man är med att byta sina lackkulörer men nog lär den räcka en god stund.
Ett extra plus ger jag för att removern inte är ett dugg uttorkande för nageln, den där torra obehagliga känslan av slitage uteblir helt.  Därtill är förpackning snygg (jag är lite svag för förpackningar) och priset då? För det facila priset av 80 kr får du denna smidiga magi - klar prisvärd.


9 kommentarer:

hallinbloggar sa...

Så bra att du testat den. Mina naglar är för tillfället korta, skivigaoch omålade! Men snart så!

Anonym sa...

De va en hel del i den goodiebagen. Härligt.
Im går en bil till vrinnevi på fm. L och jag ska masa oss runt milen och kanske femman. Haka på om du har lust.
Karin

Vesnas vardag sa...

Härlig färg. En fråga, hur la du upp instagram länken på bloggen? Kram

Librarybeth sa...

Hallin: en riktigt bra remover!!!

Karin: aha! great! Där sprang jag 15 förra helgen - det var jättefint, bra torra spår och skogen var så fin! Man tackar för erbjudandet men jag ska springa långt imorgon!! Kram!!

Vesna: jo, klicka på mitt insta här så kommer du till webstagram. Där kan du klicka på tools! Då får du länk som du kan klistra in på din blogg!!! kram!

Kjersti sa...

Den høres for god ut til å være sann... Hvor får man tak i den når man ikke har en slik goodiebag? Det store utland, antagelig...!
Ha en fin søndag med jogging og titting inn i geggerommet. Jeg skal i bursdag og spise masse kake :D

Akan-Kakan sa...

Låter suberbra ju! Får du provision? ;)

Librarybeth sa...

Kjersti: :D en sådan goodiebag får man lov att fixa själv, haha. Sephora finns bara i Sthlm i Sverige... ack ja.

Akan-kakan: provision - God I wish - go shopping!

Anna sa...

e x a k t min känsla också.
så himla superbra är den. min från Depend räckte i lite över året så jag gissar att det är minst samma för den här. och då var den flitigt använd!

Librarybeth sa...

Anna: ååh, så pass, så bra!!!