lördag 28 juli 2012

Strandhäng i mulet väder

.. går bra. Jag har läst ut Niceville och är inte redo för en ny bok direkt. Softar med Femina och får jeansinspo.
Några spelar strandtennis, andra bara jagar varandra runt, runt. Jag testar att ligga still.
Jag vill föra till protokollet att jag har badat. Det var visst 17 grader, hu.

8 kommentarer:

Karin LG sa...

Just det uppslaget i Femina har jag dregglat över. Särskilt brouges-pjucken till de uppvikta jeansen - då jag köpte såna skor i förra veckan ;-) ;-)

Librarybeth sa...

Karin LG: mm, tyckte det var mycket inspirerande läsning måste jag säga!!! :D

Fliselin sa...

Nyfiken på vad du tycker om Niceville. Har stått med den i handen men tvekat. Håller på med "Anna och Mats bor inte här längre" av H Zweigbergk, gillar den mycket. Ingen rolig historia men hon fångar känslorna bra. Har du läst ngt av henne?

Camillas dagar sa...

Gillade du Niceville? Jag tyckte att den var mysig och det kändes verkligen som att man hamnade där i miljöerna som beskrivs så bra... :)

Librarybeth sa...

Fliselin: av Zweigbergk? Inte hennes deckare men annars tror jag att jag har läst rubbet. Skitbra tycker jag, hon fångar så bra allt det där som liksom inte blir sagt... har du läst I vulkanens mun också??
Niceville - mycket bra, började i våras i den och fick inte ro, kände att det var bra men avbröt läsningen. Denna gång har jag slukat den!

Camilla: Gillade!!! Jag har gått och tänkt på alla karaktärerna nu när jag inte "får" träffa dem... boken är slut. Kändes som jag var där...!

Fliselin sa...

Har inte läst deckare av Zweigbergk. Gillade Ur vulkanens mun mycket och fortsatte därför med Anna och Mats. Känns som att jag behövt att ransonera den boken, den får inte ta slut. Nu är det bara några ynka sidor kvar. Kanske ska ge Niceville en chans, vet inte varför jag tvekar. Finns det mer bra av Zweigbergk?

Librarybeth sa...

Fliselin: japp, "Sånt man bara säger" inte heller så dum men inte så skarp som de titlar du nämner. Testa Niceville - man dras in i den. Fimpa den om du inte gillar! Kände som du när jag läste Anna och Mats... ville hushålla med läsningen och ändå inte.

Fliselin sa...

Tack för tipset, det blir besök i boklådan imorgon.