tisdag 31 juli 2012

Panodil-tisdag

Av förkylning blir man inte bara sur och grinig. Man får ont i skallen också... app app - har gnällforumet verkligen öppet så här tidigt på morgonen?
Dagens då istället; top från Cos och kjol från tidernas begynnelse. Kjolen köpte jag när jag var 20-21 (!) och den hänger med än, en linnekjol vars ursprung jag inte längre minns. Lite kul att en del prylar i garderoben kan ha så många år på nacken.
Skor Vagabond.

9 kommentarer:

Nickan sa...

Allt klär en skönhet. Det är sant ! Hoppas nu att de snälla låntagarna kommer idag. Kry på dig. Du ska se mina nails idag. Behöver nog expertråd! Kram

Librarybeth sa...

Nickan: *niger fint* jaa, tack snälla vill jag ha idag, annars vet man inte hur det går när jag redan är gnällig, haha! Ok, checkar!!

bibbaeva sa...

Du SER i alla fall inte förkyld ut! Du ser, som vanligt, jättesnygg ut!

Karin LG sa...

Krya på dig! Utsökt outfit!

Anonym sa...

Snyggt på den snygga!
Hoppas att din dag blir så bra den bara kan och att du som genom ett trolleri blir fri från både förkylning, hals- och huvudont!
Annika

Fliselin sa...

Fantastiskt att en del plagg håller år efter år. Jag har haft en liknande kjol, undrar vart den tog vägen. Vet att det var träknappar på den. Har en nnan liknande utan knappar från Jackpot. Hoppas att den dumma förkylningen blir kortvarig hos dig. Hade själv inga symtom i morse men vi får se vad kvällen säger.

Camillas dagar sa...

Det där måste vara ett riktigt bra köp, både stil- och kvalitetsmässigt. :)
Fin du är, hoppas att du mår bättre snaaaart!
När har du nästa lopp? Nu i mitten av augusti va?

mamma P sa...

Gilla på orange och beige, så snyggt!

Librarybeth sa...

bibbaeva: det är panodilen...;D

Karin LG: tack Karin!!

Annika: trolleri vore väldigt bra!!

Fliselin: denna kan vara en Jackpot, jag gillade det på 80-talet ;D eller möjligen något som hette BK...? kul som sagt att den hänger med!

Camilla: stämmer, har två lopp nu i augusti och sedan är det ju Tjejmilen!! Uuuh, jag måste, måste krya på mig foooort!!

MM: tack MM!!!

Syster Y: tack Syster Y!!!