onsdag 25 juli 2012

Prima

Kickstartade dagen med en löprunda. Varmt redan på morgonen och orden svettas ymnigt for genom skallen på mig. Det är knappt man kan ta in mig i möblerade rum när jag kommer hem från mina rundor...
Men kul var det, bara en kortis på 6 km och jädrar om inte intervallträningen gjort någon slags liten verkan trots allt, för kilometertiderna blev bättre än på länge.
Så toppar man det med gröt och ägg-frukost tillsammans med sina tjejer och man mår som en prinsessa.
Att löpträna tidigt på dagen är kalas tycker jag.
En blick på klockan och jag inser att det snart är hög tid att dra till jobbet istället.

2 kommentarer:

Fliselin sa...

Jag är lite avundsjuk på värmen som kommit till de södra delarna av landet. Vi har ännu inte fått värme här i norr. Igår var de dock ca 20 grader men det räknas nästan inte.

Visst är det härligt att börja dagen med löpning! Då är det liksom gjort och dagen ligger framför en. Jag avverkade "dina" intervaller i morse. Kämpigt men säkert nyttigt!

Blir det mer resande på nästa semester? Härligt att du har semester kvar att njuta av. Vi åker nog hem till helgen och jag vill till skåne efter det. Har inte riktigt framfört det i failjen ännu... Vet att åtminstonde ett barn hänger med. Har goda vänner på Österlen att hälsa på men funderar också på ett par nätter på vandrarhem. Vi får se vad det blir av det hela.

Jah har kollat in Lindex-toppen du har idag, som är så fin med pärlor och allt. Tyvärr så stryps jag lite lätt av den. Tycker ändå att min hals är tämligen lång och normal... Får kolla in vad H&M har att erbjuda för pärlkragar.

Ha en bra eftermiddag på arbetet. Hoppas att besökarna är snälla!

Librarybeth sa...

Fliselin: vi hade lite resplaner på gång men efter Grekland blev vi så hemmakära så det vete 17 om vi kommer iväg på något mer... hade också Skåne på gång eller ev Sthlm men som sagt, mycket lösa planer. Mannen ska iväg på kanottur så vi får se...
Lindextoppen är som du säger rätt tajt runt halsen! Jag övervägde att ta en större stl men då blev det för mkt tyg istället.
Ha fortsatt sköna dagar!!!