tisdag 17 februari 2015

En fots påverkan

Måndagen ägnades förstås åt att känna efter hur foten kändes hela tiden.
Jag har lagt in en protest mot kroppen, lägg av att krångla Kroppen.
Inte en vår till med en massa inställda lopp, okej?!
Jag vet egentligen inte om jag har anledning att oroa mig, foten känns underligt trött, svårt att veta och man (jag) blir så otroligt (jobbigt) nojig och då känner jag kanske efter för mycket.
Och även om foten inte känns helt 100 just nu så måste jag väl inte skrämma upp mig själv så till den milda grad att jag tänker att det är en massa skit på ingång.
Och med skit menar vi inställd träning, tebaks till bara rehab, tebaks till ingenting nähäj liksom.
Stopp. Inte tänka så.

Svårt att vila foten i mitt jobb också när man går och står mest hela tiden.
Jag kastade mig självfallet på telefonen för att ringa min sjukgymnast - ja, jag brukar ju göra det så här års typ, suck.
Men där var det svårt att få tider, verkar som att min sjukgymnast är på väg att lämna nuvarande mottagning (starta eget?!) och så här rörigt kan vi ju inte ha det -  jag bara måste få veta vart min sjukgymnast tar vägen.
Så vad gör vi nu? Jag gör som min egen bloggdoktor Miss Match säger; tåvhävningar (fast det gjorde jag ju redan) och så kör jag med mina birkistofflor inne.
Och så har jag inläggen från löparskorna i andra skor också.
Och så tänker vi positivt och vilar från löpningen ett par dagar.
häpp häpp

3 kommentarer:

Camillas dagar sa...

Oh, nej! Vila ordentligt nu!!! Jag har en hallux valgus som jag känner av i perioder på min vänstra fot och nu är den lite (mycket) extra öm efter Engelbrektshalvan... men svårt att vila nu då det äntligen är perfekta spår.
Jo, jag har fler lopp bokade. Nästa är Vårruset och efter det ska jag cykla 15 mil Halvvätter och simma 1,5 km Vansbro, men jag grämer mig liiite över Halvvasan. Man kan köpa platser ganska billigt, många säljer... men mannen aka chauffören har lite svårt att vara ledig en tisdag p g a mycket jobb och mycket annan ledighet. Han ska ju åka stafettvasan senare samma vecka.

Fliselin sa...

Hoppas att foten skärper till sig pronto. Nu får det vara nog med trubbel. Lite vila skadar nog inte eller annan motionsform.

Librarybeth sa...

Camilla: ack ja, jag vilar nu ett par dagar så får vi se.
Aha - då har du planer...! Då kan du längta till dessa evenemang!!

Fliselin: ja, jag kände rent mentalt att det blir tröööök med mer strul.
Tar det lugnt ett par dagar till tänkte jag.