onsdag 21 januari 2015

OnsdagsTrappan

Ja, se då har det snöat, blev ju fint och fluffigt ute... men jag är trött på vinterkläder nu. Längtar efter helt andra skodon  än mina apgamla stövlar (varför går jag inte och kikar på ett par nya?? meeeh ooorka).

Dagens to-do; Kurs, hela dagen långkalsong.

dagens poncho Soyaconcept, långärmat HM, kjol & Other stories

4 kommentarer:

Erika sa...

På tal om vår då istället.... Hur trivs du med Manhattan-väskan du bloppade från Hedgehog-Sara? Jag är lite sugen på att använda julklappspengen till en elefantvariant nu när den finns i grått. :)

Librarybeth sa...

Erika: jag pratar gärna vår istället. Måste säga att jag trivs bra med väskan. Jag har den inte nu på vintern så nu är det ett tag sedan men den här bra. Den är inte så stor utan en lagom stor väska i mjuk modell. Man kan inte lasta den för full, det pallar den inte och så är axelbandet för smalt för det. Modellen är lite boho-chic så där ;D och piggar upp!

Erika sa...

Hmm...nu blev jag ännu lite mer sugen. Allt tungt packar jag i skötväskan numera, men när den tiden är över får man väl komplettera med en tjusig tygkasse för att spara rygg och axelrem. :)

Librarybeth sa...

Erika: exakt! Man kan alltid komplettera med ngn mer väska ;D den här är för tillfällen då man inte behöver dra på allt för mkt stuff. Har jag den till jobbet måste jag absolut ha en väska till.