lördag 24 januari 2015

LördagsTrappan

Hann med en kort löprunda på morgonen, nu väntar jobbet. Kör lite samma som igår men tar min cirkusdirektörskavaj (skulle vilja ha hög hatt till).


dagens kavaj Lindex, svart; Åhléns, Filippa K, Monki - som igår ungefär

4 kommentarer:

Camillas dagar sa...

Hur hinner du och hur orkar du springa så mycket? Galet imponerad! Ingen känning av surbenet då du trappat upp löpningen så otroligt mycket? Heja dig! Cirkuskavajen klär dig. Hoppas att du får en bra jobbhelg.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Men du har ju en hatt? Eller? Visst har du det på någon bild. På insta?

Librarybeth sa...

Camilla: Nope, ingen känning av surbenet - gud förbjude. Knappt jag vågar ta det ordet i min mun. Jag får inte slarva med styrkeövningar och så försöker jag att lägga in vila men jag har lite svårt ibland att fördela det på ett bra sätt. Jag tar till alla möjliga stunder för att få till löprundor!
Tack, cirkuskavajen är en favvo!

Iwillnot: den hatten är inte min :( den provade jag i ett kostymförråd på teatern! STORT vill ha på den hatten!!! :D

Anonym sa...

Du borde absolut skaffa dig en svart hög hatt att ha till den snygga s.k. "cirkusdirektörskavajen". Kanske komplettera outfiten med ett ridspö? Det vore väl inte alltför svårt för dig att ordna, med tanke på dina hästintresserade döttrar? Tänk så skojigt för både låntagare och arbetskamrater när du träder in på "riktiga biblioteket" (Kollegans benämning...)dressed like that?
Annika