söndag 11 januari 2015

Bottennapp

Precis stilla i huset.
Några pluggar, andra sticker in med lite jobbajobbet och yours truly sitter i soffhörnet och försöker få upp kroppstemperaturen.
Dagens runda; min absolut segaste, trökigaste, tyngsta, slitigaste på rätt länge.
Sweet Lord, det är baske mig inte roligt jämt.
18,25 fick jag ihop sedan var jag så kall att jag var tvungen att springa hem.
Långsam var jag också, fi fasen, vilken skitrunda. Illamående och ruggig som satan när jag äntligen kunde kliva in i hallen. Kanske var det något som var helt vajsing med formen för jag har ju haft så otroligt ont i skallen hela veckan.
Jag hade svårt att äta när jag duschat svinvarmt och virat in mig i ulltröja och sjal, istället har jag dragit i mig massor av varmt te och Resorb.
Jag är snart på banan igen men just nu - ge mig en filt.

5 kommentarer:

Fliselin sa...

Åh! Jag nästan känner hur du har slitit idag. Jag har ett minne av en tvåmilare i snömodd, galet jobbigt. Beware of the huvudvärk. Kolla upp om den fortsätter med samma intensitet. Min mycoplasma gav sig till känna med i princip bara en huvudvärk från hell.

Librarybeth sa...

Fliselin: ja, shit vilken skruttrunda det blev. Jag var sannerligen inte i någon toppform... egentligen inte när jag gav mig ut och verkligen inte när jag kom hem! Urk. Illamående efteråt.
Ja, min vän huvudvärken hänger med. Nu får den lov att ge sig... så man kan alltså åka på mycoplasma fler ggr, jag hade det 2012 i januari. Det kanske är ngn slags grej jag bara måste göra i januari...?!

Fliselin sa...

Mycoplasma är en bakterie.... Jag blev frisk på några få dagar efter att jag fick medicin. Men jag fick själv säga till om att provet skulle tas, då hade jag gått och skruttat i 7 veckor, huvudvärk och illamående...

Omentjej sa...

Men hu så hurvigt det låter, hoppas huvudvärken ger sig snart!

Librarybeth sa...

Fliselin: brr. vill INTE ha mycop. tebaks precis. Jag ger huvudvärken den här veckan.... sedan!

Omentjej: den blir ju nästan som ett sällskap till sist ;D