lördag 27 september 2014

LörDagens med nyckel band och allt

Kulturnatt i stan idag. Nu kör bibblan inte ända in i natten men det blir kultur för hela slanten.... vilket iofs är vårt dagliga pyssel. Men ändå. Lite extra aktiviteter blir det idag och jag räknar med att vara lite lätt mör fram emot kvällen.

Vad jag har runt halsen? Mitt nyckelband från Berlin Marathon så klart. Ska strax hänga på min nyckelknippa och cykla ned till jobbet.

Förra året så här dags... få se.... kanske vi precis satt med våra kaffekoppar, mätta och trinda efter en rejäl hotellfrulle, gjorde upp planer för dagen innan vi stack iväg till nummerlappsuthämtningen vid den så snygga nedlagda flygplatsen Tempelhof.
Finns def en överhängande risk att jag gottar (eller om man så hellre vill; ältar) lite om Berlin den här helgen.
Det är en läcker stad och det är ett läckert lopp.

dagens top och klänning COS, kängor Vagabond (vet inte varför bilderna ibland envisas med att mörkna i nederkant?!) och nyckelband från ja, just det Berlin Marathon

3 kommentarer:

Camillas dagar sa...

Fining där! Tack för pepp och glada kommentarer. :)
Hoppas att din lördag är bra... och du, det är inte så himla tråkigt att springa långt ändå. :) Trodde att jag äntligen skulle få tillfälle att gömma joggingskorna långt bak i något skåp, men njae... jag tror inte att jag ger mig än faktiskt. :)

Spader Madame sa...

Så himla snyggt!

Librarybeth sa...

Camilla: :D Heja dig säger jag bara, heja dig!!! Nä, det är ju inte det ;D det är ju kuuuul :D Ge dig INTE!

Spader M: thäänx, vilket pepp!