tisdag 8 februari 2011

Utan gröt försmäktar jag i detta bibliotek

Så går det när man försöker testa andra frukostvarianter! Jag har inte ätit gröt (stoppa pressarna, Libby hoppar gröten) i ett slags nytt-frukosttänk-försök eller grötavgiftning, kalla't vad du vill.
Konsekvensanalys: jag är färdig att tuppa av redan vid 10.45. Nu när klockan är förbi 11 tuggar jag snart i mig tangentbordet.
Vilken HIMLA tur att jag inte har lunchlåda idag.
Jag ska på finlunch med väninna istället. Man får se till att fixa det för sig.

5 kommentarer:

Fliselin sa...

Men varför sluta med ett vinnande koncept? Gröt är ju utmärkt frukost som man lever länge på!
Var på min bibbla igår, (notera att jag kallar det bibbla, har sett att du skriver bibban), de hade tagit bort diskarna för inlämning och utlåning och ersatt med "gör det själv" diskar. Kändes trist tycker jag. Har du erfarenhet av detta? Tidigare fanns en sådan disk där man kunde fixa själv, nu är alla ersatta. Tyckte att det kändes trevligt med en levande människa på plats.
Snygga kläder på dig idag,(som alla dagar)!

Sara sa...

Skulle aldrig klara mig utan gröt på jobbemornarna. Har ätit det sen jag gick i gymnasiet och tycker fortfarande det är lika gott. Havregrynsgröt alltså.

IngelaMollly sa...

Jag brukar också få sådana där ryck men ändrar mig snabbt igen! Visst bor det en gammal syntare i mig ;-)

Librarybeth sa...

Fliselin: so true! Varför? Jag ändrar tillbaka! Mm, på min bibba :D finns både och. Maskiner och människor. Måste säga att jag föredrar den combon. De som vill göra själva kan göra det, de som vill ha mänsklig service får det. Och ja, bibbla eller bibba. Om detta tvista de lärde haha. VAD heter det eg? Kollade runt och här på min gata i stan där säger de flesta bibban... :D

Sara: japp. havregryn på morgonen - så får det bli.´

Molly: absolut, jag går tillbaka till (synth) gröten.

Fliselin sa...

På min gata i stan säger alla Bibblan, alltså lokala anpassningar! Funderar starkt på att Copycatta dig imorgon med en trevlig liten stickad klänning/tröja från Åhlens, som värmer nu när de aviserat 10 minusgrader imorgon.