söndag 24 januari 2010

DN på söndagarna


Vad mycket det var att läsa i DN, söndagsbilagan. Det är det alltid. Men jag hinner inte, jag måste till jobbet idag också. Det får bli mer läsning ikväll. Ser att knästrumpor hänger med, bra. Har precis tagit till mig det - bra. Jag har precis vant mig, nu kanske jag kan slå till på att använda ett par också.
Hmm, långkjol? Har jag inte haft sedan jag var på någons födelsedagsparty i tredje klass. Minns inte vad kompisen hette men kjolen var blå med små blommor och knyt i midjan och min mamma hade sytt den. Till detta bar jag en vit polotröja. Super! Och så vansinnigt rätt! ;) Att jag minns så detaljerat? Det var min finaste outfit när jag var 8-9 år...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tänker hela tiden, sådan tur att jag vuxit upp i ett hem där mantrat var "ta på dig en tröja", när jag påpekade att det var 16 grader inne till min pappa. Så lätt nu att bara fortsätta på samma spår. Därför sitter jag nu här och äter frukost med ullunderstrumpor, ullraggisar, fleece, halsduk och underställströja. Gissar att innetermometern i köket visar på någonstans kring 17 grader. Men jag sitter nära brödrosten och kaffebryggaren så lite värme snor jag från köksmaskinernas strålning.

Librarybeth sa...

Haha!!! Tänk på vad du sparar enerig och pengar medan du blir kall om nosen.