lördag 16 januari 2010

Andas

Kom efter simskola med lilla V. Jag fick ta två djupa andetag för att inte drabbas av allt-precis-allt-är-så-rörigt-här-hemma-stressen. Hela hallen såg superrörig ut (jag avskyr vinterkläder).
Två djupa andetag. Nu tar du det lugnt, en sak i taget.
Packar upp badväskan med en sengångares hastighet för att inte få tokspel. Jag som inte ville städa idag. Alla barnen kör sitt eget race och verkar vänta på betjänten, dvs jag. Maken är inte hemma, han åker skidor med kompisen - och det är helt okej. Jag bara kände hur trött jag blev. Men jag tänker ta en sak i taget och inte skynda, skynda. Jag ska laga mat i lugn och ro. Sedan får vi se om jag orkar något mer.
Två djupa andetag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Samma här, andades också i hallen bland alla ouppackade väskor och vinterskor huller och buller. Jag lyckades ignorera allt rörigt. Klockan 16 höll det inte längre. Ignorerandet alltså. Drog fram dammsugaren, medlet och dammtrasan. Toaletterna och övervåningen ignorerar jag tills i morgon dock. Nu sitter jag mest här och är förgrymmad över att jag inte sprungit idag. Var inne på att dra till något löpband nu ikväll, men hoppar det. Skall käka godis istället.