måndag 26 augusti 2013

MånDagens

Jag tänker på... att när höstmodet visas så är allt som oftast (ständigt?) bara ben. Har ni tänkt på det ?
Och jag brukar sucka och tänka; det är snyggt men hallå, på mina breddgrader går man inte med bara ben till höstkläderna.
Men så tänkte jag att jag kan väl ta boots jag med nu? Till bara ben. Inga mörka strumpor. Jag tar och gör en empirisk undersökning helt enkelt - om det känns underligt.
Eftersom det plötsligt är under 10 plus ute blir det ev långa byxor på cykelturen till jobbet. Det passar utmärkt eftersom dagens kjolval är allt annat är cykelvänlig i övrigt; bara ben ett tag till.

dagens ränder fr Lindex, kjol Mini for many, boots Vagabond.

3 kommentarer:

Garderobenmin sa...

Har även tänkt på svårigheten i knäkorta klänningar som ser somriga ut men har lång ärm och är i ett tjockt trikåtyg....jag har flera. När det är varmt är det omöjligt att ha dem och är det en kall sommar går det inte heller för man vill ju inte ha strumpbyxor på sommaren....svårt det där. DOCK har jag upptäckt att en varm sensommar/tidig höst som denna är perfekt för dessa kläder som inte riktigt valt sida så jag passar på. Blir nog perfa med bara ben och boots!! Snyggt så det förslår iaf!

Camillas dagar sa...

Jättefint! Tänkte också samma tanke senast i går, då jag kollade Zara på nätet. Modet är nog inte riktigt gjort för kalla höstdagar i vårt lilla land.
Ha en bra dag och vecka! Rolig lista... haha! Men varför ensam med stora hästen? Ska du också börja? ;)
Kram!

Librarybeth sa...

liten: samma här. det är snyggt så nu får man passa på innan tjocka strumpans tid är här!

Camilla: tack! Jag kan bli lite irri på det där när man "glömmer" att det trots allt blir kallt fram emot hösten... men det är nu man får köra på bara ben och boots helt enkelt!
Jag rida? Nej, nej! Jag bara kör bil och hjälper till. D-ponny kan kännas stor när vi haft såna där småttingar t hästar :D