måndag 26 september 2011

Färgglada strumpans vecka?

Måndag och det ska vara möte på morgonen sedan blir det gallringarbete hela dagen. Då vet ni att jag går in i mer eller mindre radioskugga....
Tänkte; kan det vara så att det är färgglada strumpans vecka? Klarar Libby olika färgglada strumpor hela veckan lång?! Vi testar!
Tack till Sötsur för inspo, dagens blir de gula med orange ton (har 2 andra gula också) kjol från frk, top Zara och så trollpackesjalen från JC.

6 kommentarer:

Fliselin sa...

Tackar för all inspiration! Kanske ska haka på färgglada strumpans vecka!

Mrs J sa...

Färgglada strumpans vecka låter faktiskt riktigt uppiggande!

Vesnas vardag sa...

Tackar, jag har hakat på. :)

Librarybeth sa...

Fliselin: JA! haka på!!!

Mrs J: men då hakar du också på!!!

Vesna: men yeah!!! BRA! :D

Fliselin sa...

Idag blev det bättre resultat på strumporna. Lila! Till det en liten grå kjol och upptill en fin tröja från Monki i lite dämpad orange färg! Låter kanske helt galet men jag tycker att det är uppiggande!
Behöver fråga om de fina armbanden du hade till den gula tröjan, var har de sitt ursprung?

Librarybeth sa...

Fliselin: det låter toppensnyggt!!! Färgblock färgblock!!! Och visst är det uppiggande! måste ha lila strumps någon dag... Armband med ikoner på - superfina. (jag är lite svag för just ikoner...)Jag hittade dem i en liten butik i G:a stan (!) hörnet Västerlångg./Storkyrkobrinken en second hand-butik för nåt år sedan, nu tror jag de finns lite varstans, kolla med en kyrka!!! De kan sälja sånt ibland!