måndag 26 september 2011

Det här med skolfoton

Det är också den tiden på året då det väller in skolfoton.
Klart man gillar foton på sina kids men varje år försöker jag knäcka systemet och lura ut den billigaste versionen av skolfotopaketen. Jag vet ju att det inte går så man kan ju undra varför jag med en dåres envishet försöker, det är ju redan uttänkta paket som skall styra dig så att du för enkelhetens skull ska köpa rubbet. Helst utan att reflektera. Det är något i det där som gör mig smågrinig för det blir ju så herrans många foton och man kanske inte känner för att täcka väggarna med skolfoton hur fina kidsen än är. Och även om jag ser till att alla i den äldre generationen får sin del av fotopaketen så blir det till sist placering i byrålådan. Dumt.
Så nu sitter jag där och lurar igen, till ingen nytta.

7 kommentarer:

memilla sa...

I år tog Knut bara klassfoto och inget på enbart honom. I ettan tog han enskilt foto och nästa år när han börjar fyran lär vi också göra det. Varje år behövs egentligen inte. Som du säger, dom hamnar i byrålådan :/ Det är ändå fotokatalogen som är roligast tycker han.

IngelaMollly sa...

Ja hjälp! Det där trasslet med foton hit och dit hade jag nästan förträngt ;-)

Fliselin sa...

Ha ha , så där håller jag också på. Är mycket restriktiv med antalet. Tycker att det blir mindre och mindre. Jag står inte ut med drivor av foton som ligger i lådor. Nya kommer ju varje år också. Spelar kidsen fotboll eller har annan aktivitet blir det ytterligare en omgång!

Librarybeth sa...

memilla: exakt - skolkatalogen är bibeln för stortjejerna här...

Molly: :D och så kom jag och påminde dig...

Fliselin: :D drivor blir det men man rensar ju inte sånt liksom - det känns inget bra att göra det....

Mrs J sa...

Sedan är det ju sällan särskilt välarrangerade foton. Vi köper bara klassfotot numer!

Librarybeth sa...

Mrs J: preciiis. Jag kanske ska satsa på klassfotot istället!

Vesnas vardag sa...

Känner igen problemet...men fina är de. :)