onsdag 18 november 2009

Librarybeth testar: massvaccinering

Alright, då har man varit med om massvaccinering då.

Lokalen nja så där, bra kunde kanske ha varit fler sittplatser, annars snygga stolar och ljus och rymlig lokal.
Underhållning jodå, god skulle jag säga. Mycket folk att titta på. Folkligt, festligt och fullspikat tycker jag beskriver evenemanget rätt bra. Ett extra plus för böckerna, jag hann läsa många böcker för barnen. Efter en stund hade några smågrabbar också samlats vid sagotanten med grönt nagellack. Pettsonboken var bäst.
Väntetiden två timmar fick vi vänta, där någonstans går gränsen. Hade det tagit längre tid hade det definitivt dragit ned betyget.
Sjuksyrrorna trevliga, absolut!
Festisen det fick bara deltagare under 10 år men flickorna var nöjda, man fick välja smak så de valde blixtsnabbt jordgubbe. Och slutligen
sticket det gjorde lite ont men då kan man dra sig till minnes bedövning som tandläkare ska lägga någonstans i munnen. Det gör ont.

Summering; massvaccinering är något för dig med gott om tid, tycker om att läsa och delta i en enkel aktivitet med ett minimum av en egen insats. Bäst av allt är att det ska skydda mot att bli sjuk.
Om man nu inte får en liten förkylning med sig hem från väntrummet - men det ingår så att säga i konceptet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så här i efterhand, känns det HELT rätt och verkligen värt den lilla ansträngningen som det möjligen innebar, innan själva sticket. Dock känner jag av huvudvärk, lite kroppvärk och en trötthet som inte är av denna värld, men i sammanhanget är det absolut värt det. Jag tar gärna några små biverkningar. För jag är nöjd och belåten att jag och kidsen nu fått vår dos. Mycket nöjd. Nu fiskgryta och pressad potatis.

Librarybeth sa...

Håller med!!!