lördag 11 april 2015

Hemmavid

Nu kanske du tror att jag alltjämt sitter och sippar vitt på något café i Budapest? Nej, så är icke fallet. Istället är man hemmavid och har hunnit med att springa sin långrunda och försöka bringa någon slags ordning i hemmet.
Långrunda (30 k i solen, ingen som helst motvind och kortbrallor idag, yay!) var finemang även om det går lite långsamt, det tycker jag allt. Jag tycks emellertid inte lämna den lilla komfortzonen så jag får nog acceptera att det inte lär bli några PB på lopp i år.
Nåja.
Ordning i hemmet är det värre med. Det har slipats trägolv under vår lyxtillvaro i Budapest och vi har inte kunnat flytta in i alla rum - än. Därav lite krejsy möblering i huset.

Budapest ja.
Det var trevligt. Så pass att jag utan problem gärna hade stannat någon dag till, vi var inte klara med varandra än, Budapest och jag.
Inte heller är det färdigrapporterat därifrån så det lär ramla in fler inlägg här med ungerskt tema.

2 kommentarer:

Fliselin sa...

Härligt, härligt! Budapest hoppas jag att få komma till inom kort! Ska prova restaurangtipset då. Pratar ni ungerska i familjen?

Bra att din långrunda vars så fin! Jag hoppas på en fin runda nästa vecka.

Librarybeth sa...

Fliselin: kommer fler fina restaurangtips! Vi åt gott! Faktiskt finns det en av oss som talar lite ungerska ;D men engelska är absolut inga problem i Budapest!