lördag 18 april 2015

So, what's up?

Ja, vad gör hon, Libby?

Jag har inte bloggat på flera timmar, nej dagar är det men det har varit mest same same but different day om man ska vara ärlig.

Tänkte bespara er det gamla vanliga jobbajobbet-gu-va-trött-jag-är.
Sedan kan man ju förstås prata om vädret men shit jag blir ju folkilsken av blåst och det har det gjort precis hela veckan. Motvind till jobbet och motvind hem, sådant gör mig lätt ilsken, ja.
Bokcirklat med vänner - check på det och sprungit förstås - men det tjatar ju jämt om annars men visst jag kan lägga ut texten om dagens 31 km långa runda....

Eller näe. Här tröttkollapsade både Mannen och jag efter varsin lång runda idag så det blir inte mycket gjort här idag inte.

Istället surfar jag på resor och håller som bäst på med att fnula på en båtluff.
Rätt vad det är får vi ett infall och slänger in någon annan typ av resa och annat resmål och så petar jag lite med det bara för att ramla tillbaka till båtluff i Grekland.
Vi får se hur det går med det.

Och så kollade Mannen och jag på filmen Interstellar igår. Jag gillar rymdfilm och gärna om det innebär logiska vurpor där man laborerar med tid och rum.
I nämnda film fick jag maxat av det, tjöt en skvätt också förstås och ältade just problematiken kring hur man kan resa tillbaka till något i tid för att rätta till något som redan hänt.
Men... men hur kan man göra det? Det har ju redan hänt och om man var den som försökte rubba något i det som redan hänt så börjar ju liksom allt om igen fast med en ny utgång, varför hände inte det med en gång om man var där "förra gången" också och försökte.... och här någonstans brukar Mannen upplysa mig om att det var en film vi såg, det var på låtsas frugan.
Älsk på logiska vurpor och ännu mera älsk på Mannen som drar tillbaka mig till rätt tid och rum.

Tja, lite sisådär har jag det just nu.

2 kommentarer:

Fliselin sa...

Jag och äldsta sonen gillade också Interstellar. Jag är ju kär i Matthew McConaughey. Sonen har kolla på alt som händer i rymden så han tyckte att han behövde förklara en del för mig.

Librarybeth sa...

Fliselin: han är lätt att bli kär i, med eller utan rymddräkt ;D
Älskar sådana där kluriga, knäppa filmer. Och så var den ju jobbig för jag tänkte mkt på vår värld idag och miljöförstöring.....!