måndag 8 oktober 2012

Det här med att titta tv

Jag hade tänkt mig en annan utveckling av kvällen. Jag hade tänkt bänka mig i tv-soffan.
Det sket sig som man skulle kunna uttrycka sig. När man har stora och mellanstora barn har man inte access till televisionen på samma sätt som när barnen är små.
Nu när jag äntligen kommer åt tv-apparaten har tv-serien av Gardell redan hunnit en bit och jag satsar istället på att se den på svt.play.
Nu gäller det istället att hålla sig vaken så man kan se Homeland....
klipper med ögonen

8 kommentarer:

Fliselin sa...

Det är samma här, ockuperad TV. Dock tittar jag så sällan att jag brukar tvinga till mig TV:n när det är något jag vill se. Homeland spelas in, det är för sent för mig!

Librarybeth sa...

Fliselin: smart drag - ser så sällan på tv, ska bli intressant och se om jag klarar att följa en serie....

Mia sa...

Gardells serie var bra men jag tror böckerna går djupare. Det verkar så på chatten Jonas Gardell håller i nu på svt. Står i kö på bibblan till att få låna den. Går fint. Jag läser Samir Said "Väldigt fin sällan" så länge och njuter. Vad läser du nu? Har fått upp ögonen för Tawn O'dell sen du skrev om henne.

Jag är förresten född i lilla Gislaved i småländska bibelbältet så jag kommer söderifrån men inte riktigt så här långt ner. Jag pluggade i Lund men har aldrig varit mer i Malmö än något enstaka shoppingbesök. Nu cyklar jag omkring med en enorm karta jag fått av kommunen i inflyttningspresent. Ser ut som ett fån.
Var håller du till? Norrköping?

Kram

Spader Madame sa...

SvtPlay är bäst i världen. Här är det så mycket som händer hela tiden och därför tittas det mesta på i efterhand. Junior spelar mest bara spel och kollar på Youtube. Ingen större konkurrens.

Anna sa...

ha ha! vi pratade om det just i gårkväll när vi fick våra kvällströtta raringar i säng strax efter halv åtta och således var färdigtränade, duschade och ätna strax efter åtta. herregud!
lång skön lugn kväll framför just Gardell - bra!

pralinen sa...

jag har så stora barn att jag får välja själv... och det blev Gardells i går kväl - mycket bra - se!

hallinbloggar sa...

Ha ha, känner igen det där. Lärde mina killar att uppskatta bl a Project Runway, boxen med Sex and the City. Nu sitter de bänkade : ) Även många uppskattade kommentarer från tjejer till grabbar "som har koll"!

Librarybeth sa...

Mia: ah, vad kul att du gillar O'Dell. Jag ser det som en viktig uppgift att missionera för henne ;D
Japp, Nkpg is my town! Just nu läser jag Lodalens Dårens dotter och Sågverksungen av Vibeke Olsson. Sistnämnda mer en ungdomsbok men sådant stoppar inte mig. Heja dig - du kommer går all in i Malmö!! :D

Spader Madame: instämmer - SvtPlay ääääger!! :D

Anna: gött - den tiden var fin tvtid ;D

Pralinen: :D bra -ska bänka mig m datorn!!

Hallin: du har gjort en insats, Hallin!! :D ingick det i uppfostran? ;D