tisdag 30 oktober 2012

Utsikt

Jag tycker mycket om att kika på hus när jag är ute och reser. Så bra att stortösen gör det också eftersom hon stått för fotograferandet idag. Kommer nog bli mer housespotting för husen i Riga är av blandad karaktär, det är många tidsåldrar, renoverat och slitet om vartannat.
Några utsiktsbilder måste man ha så här i början av en resa också.I dessa zeppelinhangarer (bilden nedan) är det numera marknad - det måste vi besöka någon av dagarna!


Snö på taken.alla bilder; Nora


3 kommentarer:

Marie sa...

Bild 2: Tror att det rosa huset är platsen för restaurangen där vi åt så god mat inte bara en utan två gånger när vi var i Riga.

Marknaden är verkligen fantastisk. Handla gott med hem, exempelvis deras goda tunga surdegsbröd med kummin i. Handla även rysk laxrom på burk.

Det finns även en trevlig georgisk restaurang som ligger bakom marknaden i riktning ut mot floden.

Enjoy!

Camilla sa...

Herre jösses! Är ni redan på plats och du har bloggat så mycket. :) Det var bra jobbat. :)
Jag känner igen mig i många bilder där. :) Dock hade vi typ 30 grader varmt då vi var där, så man flåsade in i de där zeppelinar-hallarna och sedan flåsade fort ut, för där inne var det uppåt 50 grader kändes det som.
Fika hann vi också och dricka mycket, billig (!) öl!
Kram!

Librarybeth sa...

Marie: du ska ha stort tack! Vi gick dit i afton och det blev en mycket fin stund! Trevlig restaurang och god mat!!! Tusen tack för tips!

Camilla: :D bloggabstinens kanske?! haha. Vi satsar på zeppelinhallarna imorgon tror jag!!