tisdag 20 september 2011

Saint Paula & Åsa!


Innan jobbet noterade tant att den här lilla vännen blommar igen!
Och går för full maskin - det var som attan. Då ska man ha klart för sig att vattna/pyssla om blommor inte riktigt stämmer med Librarybeth. Men när väninnan Åsa kom med denna lilla fina S: t Paula till vår första bokcirkelträff förra (notera förra) hösten så gav jag mig den på att blomman skulle överleva. Nu ska vi dock inte överdriva Libbys insats, det kan mycket väl vara så att just det här exemplaret är en mycket tålig sort och av överlevare-trots-bristande-omsorgsblomma.
Fin är den i alla fall.

4 kommentarer:

Åsa sa...

Nämen så söt! Har faktiskt tre stycken på jobbet som ibland helt oförhappandes överraskar med blåa blommor trots väldigt småttiga krukor och ingen annan speciell omsorg.

Librarybeth sa...

Åsa: bra då kör jag vidare på samma variant av "omsorg"!!! Den är så fiiin!

Camillas dagar sa...

Oj, det låter som något som t o m skulle kunna överleva hos mig. Jag har nästan bara orkidéer som jag vattnar på söndagar. Perfekt. :) De blommar om som sjutton nu, det har jag aldrig lyckats med förut. Kan det vara åldern? ;)

Librarybeth sa...

Camilla: Haha! Ja, för jag har också lyckats få en och annan orkidé att överleva... så det har med åldern och klokskap att göra kanske ;)