fredag 15 januari 2010

Fredagkväll - senare

Alla tjejer utom lilla V tittar på obligatoriska fredagsunderhållningen Let's dance på tv:n. Inte lilla V - hon tycker att det suger fett. Istället sitter hon med ett förstoringsglas (!) och verkligen närstuderar omslaget till Playstation3-spelet Lego Starwars. Jag tänkte inte heller titta på dansandet, jag ska istället speedläsa min bok. Speedläsning är ett måste för nu har jag ännu en bok på gång.

Förresten så var torsdagens film Sherlock Holmes riktigt bra. Jag vet inte vad jag hade förväntat mig men filmen var intressant, bra berättat och snyggt foto. Jag tyckte också om filmmusiken, den var mycket bra, jag kan bli rätt irriterad av dålig filmmusik. Något annat som också är irriterande är det ständigt glorifierade filmvåldet. Det kan ta ned en film rätt mycket och en bit in i filmen undrade jag om det skulle bli för mycket av den varan. Nu skulle jag ha kunnat plocka bort en del slagsmålsscener men bortsett från det så ger jag filmen ett högt betyg OCH så bjöds man på ett alldeles utomordentligt tjusigt herrmode - på tjusiga herrar. Så - nu var det sagt också.
Dåligt med skägg men Jude Law bar upp sin mustasch så det är gott nog.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Möjligen lite för mkt slagsmål i filmen, men ändå rätt smart gjort. Så, det funkade, även för en mes (läs=moi). (Du vet ju, för mig funkar varken pussar eller slagsmål - då dyker jag under filten, kudden, tröjan eller vad som finns tillhands!) Men Jude var inte inte riktigt värd 7 500 SEK.... ;-)

Librarybeth sa...

nae, mustascher i all ära men sju och ett halvt är mycket cash...