lördag 9 januari 2010

Lisas baguetter


Trevligt att baka och ännu mer trevligt när det blir något slags resultat! Nu väntar vi på att den goda fisksoppan ska bli klar. Det receptet kommer från Elin så soppan heter förstås Elins fisksoppa, tack Elin - om du visste hur populär denna soppa är bland mina kids!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ditt bloggtemopo är underbart!
* Här har tomtarna har förpackat sig ner i lådan. Kvar är lite julbelysning i fönstren som också skall landa i lådan, men jag tappade orken så jag har 3 snygga flyttkartonger i köket/hallen. Men EN jullykta packade jag UPP och STÄLLDE FRAM idag! Liten söt lykta för halva priset i skojig prylaffär. Men jag skall spana lite på den i fönstret i någon vecka till, innan den också får bo i källaren i ungefär 11 månader.
* JAG VILL OCKSÅ MOTIONERA! Hoppade joggingturen idag (hoppade även skridskoturen såklart, för vem sticker ner fötterna i kalla grillor, i 18 minus?!) och drog till simhallen i hembyn istället. Kidsen glada. Resultat=1 st stor bula i pannan för lilla O, men 5 sek efter själva bulhändelsen var det glömt. No jogging i morgon heller, jag är en smula förkyld, prosit.
* Let’s dance är jättepinsamt. Fråga mina killar, som såg mig sitta och dölja ögonen med fjärrisen i ungefär 80% av programmet. Slutsats=Jag kan inte se pussar och dans på tv. Skämmigt.
* Nu väntar jag in att klockan skall bli Sherlock Holmes-dags! Japp, bio ikväll och jag har en del förväntningar, efter att ha sett trailern. Och Jude Law är ju alltid Jude Law.

Librarybeth sa...

mmmm, jag har en date med Sherlock och hans kompis på torsdag! ser fram emot det!
och stackars lille O!

Frk f sa...

Åh, vilken ära att få soppan uppkallad efter sig! Och härligt att den gillas!

Inspirerad av din blogg funderar jag om det är dags för bilder på min egen...