onsdag 4 maj 2011

This is for you my friend

Som jag önskar att jag hade gjort den där böcker-som-jag-har-läst-listan!
Jag har ältat det förut och just nu hade det ju varit toppen, då hade min hemliga bokvän bara kunnat glutta där så hade saken varit biff!
En lista-för-böcker-jag-vill-läsa skulle också ha varit bra. Ingen sådan lista heller. Hopplösa Libby. Jobbar med böcker hela dagarna och ingen lista! Önskar så att jag...

Men! Jag kan ju berätta att jag inte är så flitigt med deckare och egentligen inte heller strävar efter det. Nej, det är väl mer relationer och annat som drar. Egentligen allätare... ja, förutom det där med deckare då som jag slänger in emellanåt, rätt sällan. Historiska romaner är trevligt också.
Husgudar? Nja, snarare husgudinnor då. Jag är ju vansinnigt förtjust i O'Dell, Sittenfield, Oates, Atwood och Hustvedt för att nämna några. Har kanske läst allt av dessa förutom Oates (hennes läskigaste har jag hoppat över, vad gränsen går för läskig Oates har jag ännu inte preciserat för mig själv).
Gillar självfallet svenska författare också! Läser inte chicklit men är väl inte direkt främmande för det men tröttnar snabbt, läser absolut INTE fantasy!
Inte blir man klokare av det här! Jag vet knappt själv vad jag skulle ge Libby!
Choklad är dock lätt att ge Libby, hon gillar allt! Till och med frukt och nötter i - något hon avskydde tidigare! Gärna mörk - det är ju nästan nyttigt.
Kaffe dricker jag gärna, te likaså. Segt godis typ sura skallar, fizzy winegums är jag avgiftad ifrån men får återfall.
Hm. Vi börjar så där. Fråga, secret bookfriend om du undrar över något!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kort och kärnfullt!
Det gav en del idéer. Kommer du på något annat du tycker att jag borde veta, så hojta bara till.

Hälsningar
din hemliga vän

Librarybeth sa...

My secret bookfriend: :D