lördag 25 juli 2015

Väderappen - igen

Efter Danmark har det blivit ett visst hemmapysslande. Nej, inte gå och plocka vissna blomblad och dra med dammtrasan (gör jag sällan) utan mer målartvätt och måla och sånt.
Blandat med löpträning förstås. Så nu råder det arbets- och träningsläger och allt anpassas efter vädret som ju som bekant inte varit precis sunny.
Första dagarna hade jag lite väderappsångest. Det sätter klorna i mig och jag får verkligen kämpa för att inte hänga upp tillvaron på vädret.
Men det är ju så in i bänken trist när det är sommar och så är det kkkkallt och man rusar in och ut med sitt fika och ställer undan badväskan i garderoben och inte fanken kan man måla heller eftersom det kommer regn fast väderappen säger att det INTE ska göra det.
Aaaaaggh.

Sedan lugnade jag ned mig.
Lite.
Mannen och jag har försökt ta hemmafixandet pö om pö och jag har väl aldrig hunnit tvätta så mycket som denna vecka. Till och med täckjackor som legat till sig och annat jox.
Och jag vill inte höra "att inte något ont som inte för något gott med sig".
Skitväder är skitväder.
Punkt.
Täckjackorna kunde gott ha legat till sig lite till.
Däremot vore det himla fint om jag fick avsluta mina målariprojekt innan semester regnar bort alldeles.

Men precis som den vise Mannen sa om skitväder redan i början av juli så är ju svalt väder suveränt för löpning. Så det har det blivit mycket av. Här blandar vi intervaller med milar och så lite terräng på det. Yummie.
Nöjd.

Inga kommentarer: