söndag 26 juli 2015

Sköna dagar på ön Mön part three

Vi hann fira lite bröllopsdag när vi var på Mön.
Mannen och jag firade 20 år som gifta och det gjorde vi på ett så komfortabelt vis! Det fick bli lite strandhäng och även om solen sken så blåste det lite för mycket för de flesta av oss i familjen så något badande blev det inte.... förutom lilla V som hoppade friskt i. Vi andra badkrukor valde istället att bara lata oss.
Att hänga på stranden utan att bada går alldeles utmärkt. Man kan läsa, slumra, fundera över när man ska fika, nu eller nu? Man kan äta frukt och man kan beundra stranden, strandgräset och blicka ut över horisonten. Plus massor av annat.


Mannen hade sett att det skulle finnas ett fågeltorn och tja, varför inte. Några utpräglade fågelskådare är vi ju inte men en så lockande stig in i bokskogen kan man ju inte tacka nej till.
Nu visade sig fågeltornet vara mer av en fågellåda och i den hade svalorna flyttat in så vi avbröt raskt vår blygsamma start som fågelskådare och bestämde oss istället för att åka till andra sidan av ön igen och käka pizza på stranden som vi besökt någon dag tidigare.


Perfekt kvällsmat. 
Bröllopsdagsfirare.
Han gillar att bära. Jag gillar att han gillar det, jag är bättre som sällskap.
pic Nora

2 kommentarer:

Camillas dagar sa...

Tack för alla fina bilder! Nu känns det ju som att jag fick besöka både Norge och Mön i sommar. :)

Librarybeth sa...

Camilla: :D perfa!!!