söndag 4 maj 2014

Lördagens

Japp.
Det fick bli blommigt till svärfars födelsedagsfest.
Jag niger och tackar för klänningsåsikter, vilka jag vände och vred på och till slut hamnade bland blommorna.
Och det där med nylonisar - det förkastade jag. Det blev skitfult på mig och jag kände, nope! Och nu ska jag förhoppningsvis sluta köpa den sortens strumpor.
Och om vi slutar älta klänning så kan jag berätta att festen var så fin, så fin. Det blev tal och allsång, lite familjekör och mina två yngsta sjöng så fint en sommarvisa. Och det var så roligt att prata med svärfar och svärmors kompisgäng, några där hade de känt i 60 år.....!

6 kommentarer:

hallinbloggar sa...

Så fin du blev i dina blommor och med väskan och skorna! Skickar en KRAM och hoppas på din teori; att det dumma rinner ner ut i foten. Vetet hur mycket du älskar löpningen!

The Queen of fucking Everything sa...

W ow - du är grymsnygg!

Anneca sa...

Väldigt snygg klänning och väldigt snygg du! Var är klänningen från?

Fliselin sa...

Det där blev ju bra! Förstår det där med beiga nylonisar, har också svårt med det. Känns så ofräscht av någon anledning. Jag tror att du snart är tillbaka i löparfållan så fint som du sköter dig. Bra med cykling så länge!

Malin sa...

Nu ska jag berätta en sanning om beige nylonstrumpor - man ska ha nätstrumpor! Beige alltså. Dim har beige nät-stay-ups och de är BÄST i dessa tider mellan vita och bruna ben. Man ser ut att vara barbent men man är det ej.
Varsågoda!

Librarybeth sa...

Hallin: ja, deppandet ligger där latent bakom allt jag gör just nu.

The Queen of...: åååh, tack Queen!

Anneca: tack, klänningen är från Indiska, Miss Li for Indiska närmare bestämt.

Fliselin: nylonisar kan ju vara bra i vissa fall, absolut. Men jag såg verkligen inte klok ut!! Det blev skitfult haha. Känner mig så mkt mer bekväm med svarta :D

Malin: va? nät? det låter så... raffigt ? haha, det måste jag testa ngn gång. Man tackar för nättipset ;D