onsdag 23 december 2009

Vardagshjältar

Man fick pulsa lite i snön idag (bra fysträning!) men jag är ändå imponerad över att så många vägar var plogade. Dessa vardagens hjältar som ger sig ut med plogar, skyfflar och grus.
All heder åt dessa hjältar! För att inte tala om tidningsutdelarna, jag kunde följa någon sådan morgonpigg utbärares fotspår imorse när jag tog mig till jobbet. Förresten förvånansvärt vad många morgonpigga medmänniskor det ändå är ute så där tidigt, det är inte bara hundägare och deras doggar. Några harar har också tagit en morgonpromenad såg jag.
Hälsningar från spårhunden ;)

2 kommentarer:

Åsa sa...

Träningspass var ordet, själv ville jag ta ut mig extra mycket så jag sköt en barnvagn framför mig också :) Visst var det plogat på sina ställen men varför lägga upp den plogade snön i stora vallar som var rent omöjliga att forcera med en vagn?? Fick bitvis traska i spårvagnspåret för att komma fram.

Librarybeth sa...

En del gör visst vad som helst för att vara i form inför julen! Bra jobbat, själv k l e v jag med höga steg över vallarna, men det går ju inte med barnvagnen förstås! :)