tisdag 22 december 2009

Ett erkännande

Tisdagkväll är egentligen tenniskväll. Jag har skolkat idag kan man säga.
H e l a hösten har jag varje tisdagkväll varit på tennisträning tillsammans med en väninna, vilket har varit, hur ska jag säga? En intressant upplevelse - får jag nöja mig med.
Jag är ingen direkt sportig tjej, visst jag tycker om att löpträna men sedan är det nog stopp. Någon bollkänsla eller koll på olika regler i olika sporter har jag inte. Det där med bollkänsla, eller snarare bristen på det har gjort sig påmind på tisdagarna. Jag är så otroligt d å l i g på tennisen. Visst, man är där för att lära sig men jag tänker inte räkna ut hur många tisdagar jag varit där och fortfarande är jag så d å l i g. Min väninna har nu fått till det med olika slag och kan liksom styra bollen på något vis. Det har inte jag.
Nu har jag konstigt nog bestämt mig för att ge tennisen en chans till, under våren tisdagska jag återigen försöka få till det där med forehand och backhand och det ska tilläggas att tennistränaren har ett oändligt tålamod. Han tror verkligen att alla och jag betonar alla kan lära sig att spela tennis.
Jag är inte säker på att jag håller med.
Librarybeth har alltså testat lite i lönndom det här med tennis och med en dåres envishet tänker jag fortsätta att testa vidare. Men bara fram till sommaren, sedan får det sannerligen räcka.

Inga kommentarer: