måndag 1 juli 2013

5 more days to go

Testar lördagsfyndet för att känna in om inte det här kan vara en utmärkt klänning att packa ned när det blir dags för resa.
Anar att det väntar en semester där borta i slutet av veckan nu.
Jag tror att vi ska komma bra överens Semester och jag, vi brukar göra det.

Klänning Jackpot, skor ingen aning, Greklandsarmbanden.

5 kommentarer:

Marie sa...

Jättefin! Jo, den där semester brukar vara en schysst kompis. Funderar på hur jag ska packa jag med. Surfbrädor trycker bort delar av packningsutrymmet i väskorna. Hmmm...

Sara sa...

Kalimera!

Anonym sa...

Jättesnygg klänning! Men du klär i det mesta, tror jag!
Tänkte fråga vart ni åker på semester, men gissar på Grekland, p.g.a. ovanstående inlägg. (Där var jag lite fiffig, eller hur?) Själv åker jag snart till Småland på en vecka med kidsen och en massa kompisar. Inte helt fel, det heller! Annika

Fliselin sa...

Fin fin klänning, fanns det fler eller knep du den sista?! Annars kan jag locka med bulvan-uppdrag... Jag och semester är också goda vänner. Nu 4 arbetsdagar sedan låång semester. Ska fixa med mina Kroatienbilder och försöka få igång lite blogg igen!

Librarybeth sa...

Marie: tack Marie! Uj, surfbrädor. Det måste ta plats ;D

hedgehog-sara: Kalimera!!

Annika: Tack! :D nix inte Grekland i år men jag längtar alltid liite dit... Då är det tur jag har mina armband. Istället åker vi till England!!!
Låter som det kan bli fina lediga dagar för dig och kidsen!!

Fliselin: Tack! Klänningen hängde bland en massa bortglömda plagg så jag tror jag tog den sista... Men jag kollar ett extra varv!!!