onsdag 17 april 2013

En sån där onsdag

Ni vet de där dagarna...man är trött och när man inte tror att det går men man kliver upp och drar i sig 2 koppar kaffe och gröt och sedan inser man att man är på väg att köra lite intervaller och solen skiner fast man har motvind men man bara skrattar åt vinden och vet nästan vad man ska laga för typ av kvällsmat så då har man ju den grejen ordnad och man borde skynda till jobbet och man gör det och man kan ta sina vanliga tunna skor och gräsmattan börjar bli blå av scilla och det känns så himla fint.
Det är en sån dag idag.

och onsdagens är Monkibrallorna som jag så ofta drar på mig, en t-shirt eller tisha (whatever) från Bondelid och en liten jacka från HM och så skor från Calvin Klein.

5 kommentarer:

Fliselin sa...

Fint och vårfräscht! Jag har också intervaller på schemat ikväll. Det kändes lite varmare ute idag! Inga scilla hos mig ännu... Rabatten fortfarande snötäckt.

Slog du till på randig klänning från H&M? Jag är sugen men lite osäker på modellen....Kanske lite kort?!...

frk F sa...

Åh! Vilken fin dag. Med ful avund läser jag "att kliva upp", "springa", "laga mat", "tunna skor". Jag längtar och det är ju en bra motivation.

Librarybeth sa...

Fliselin: men tack :D
snön borta här!!! Hurra!
Klänningen är samma modell som min gråa... kolla längd här
https://picasaweb.google.com/103420589701015040727/Dagens2013#5858032345312191234

frk F: och då hoppas jag att du snart ska slippa fr dina "paket"!!!!! kram

Fliselin sa...

Aha! Samma som den grå! Har du den randiga oxå? Har du tagit strl S på den modellen? Normal strl? Tack för hjälp!

Librarybeth sa...

Fliselin: jag har stl M! Modellen är som du ser inte tajt på ngt vis och den grå är faktiskt riktigt fin, lite tung i fallet liksom så den smiter inte åt. S skulle nog bli både för tajt och för kort på mig... så jag skulle säga att den är normal stl.