torsdag 23 december 2010

Julmysstatus

Jorå, man överlevde storhandla mat. Jädrar vad folk fast jag var där vid halv 10. Så fort jag tog mig bort från det kommersiella centrumet drog jag till närmaste löpband.
Nu är det julstökat klart här, tomten kan komma när han känner för det. Diskbänken är blank och de sista klapparna ska strax få papper om sig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad 17!!!! Har du kutat på löpbandet?!! Jag e avis! Jag körde visserligen en ute-tur idag, men löpbandet är liksom himla effektivt tror jag. Man svettas ju mer då, men kanske inte så konstigt när tempen ute visar på minus 9. :-) Fast nu får det bli ute över julhelgen, för tror att gymet hade stängt då va?!

Anonym sa...

Och f ö har julefriden fått sig en (välförtjänt?) paus nu ikväll. Hemmet har invaderats av en och annan 40-plusare som snaskar jordnötter, dricker vuxendrycker och slåss så blodet sprutar. Som tur är endast i tv-spelets värld. Själv förpassas jag till andra soffan.... medan kulsprutorna smattrar och kulorna viner om öronen. Och en och annan svordom....

Librarybeth sa...

Anonym löpare: Japp, en tur blev det, dock inte så lång men jag lubbade på så julsvetten stänkte. Var i princip solo där! Positiva tanter i check-infasen... duktiga du som tog en repa ute, jag fegar som vanligt! och du får softa i soffan, en bit från tuffingarna :D