torsdag 30 december 2010

Dela lika

Ena hjärnhalvan tänker böcker och sånt. Andra halvan sysslar med nyårsmeny.
Multitasking kallas det visst.

mmm, vitlöksstekta räkor hmmm, få se nu jugendglas Nationalmuseums katalog, där är den... då lånar vi in den... kanske kyckling? bargaing styles... vad är det här för artikel? kan jag ta in den från..... glass i efterrätt eller...?

2 kommentarer:

Fliselin sa...

Här är det också nyårsmeny i huvudet. Ska snart skicka ut mannen på inköpsresa, ha ha ha. Jag avskyr att handla mat, tycker att det stjäl min tid. Funderar på Creme Ninon, oxfilé med rösti samt vit chockladmousse med limemarinerade jordgubbar. Jag har alltid ambition till nyår och begriper egentligen inte att tid och ork brukar tryta.

hTack för tips på nätbutiker, jag har provar Free Fashion, Adlibris samt Mandel + diverse designbutiker. Har inte riktigt tålamod med Nelly och Bubbelroom.

Man kan kanske tro att jag är dyslektiker när jag skriver inlägg men jag har bara bråttom, dålig på att kontrolläsa samt har aldrig lärt mig fingersättning på tangentbordet. Ska skärpa mig!

Librarybeth sa...

Fliselin: äta mat ja, handla mat - nej! :) Mandel har jag bara kollat in, mkt fint där!! Håller med dig, man måste ladda med tålamod när det gäller Nelly o. Bubbleroom!